Vollyboll

Nu har jag kommit hem från vollybollen. Visst det kanske inte är någon sådär jättecool sport eller något men det är ändå träning. Det är faktiskt den ända träningen jag får. Lite vollyboll med pensionärerna en gång i veckan. Juste det glömde jag att säga laget jag spelar med består till största delen av gammlingar som e sisådär 50 bast. Många kanske tycker att det är konstigt, men jag gillar det faktiskt. Dom är erfarna och kan mycket om sporten och lär mig väldigt bra. Dom är också duktiga dock lite långsamma men det gör inget för min del. Sen är dom väldigt schysta också. Det finns en snubbe där, som ser exakt ut som Stig-Helmer föresten, han e jättesnäll. Vi är faktiskt ett riktigt bra radarpar. Eller det brukar bli så. Oftast så känner jag mig väldigt lost när jag är ute på planen men idag var jag riktigt duktig. Leffe som faktiskt är pensionär berömde mig efteråt. Det känns rätt så bra nu faktiskt. Det är ungefär så mycket min otränade kropp klarar av.
På tal om vollyboll föresten så komer vollyboll proffset min syrra hem till helgen. Hon skulle komma halv sju imorn faktiskt för att vara exakt. Jag har inte sett henne sen jullovet så jag längtar faktiskt efter henne. Hoppas hon kommer hem med ett bra humör bara.

Gosip Girl

Idag börjar den nya tv-serien Gosip Girl. Det har jag sett ifram imot rätt länge nu. Ända sen den började på reklam har jag tänkt den är nog bra. Sen blev det ännu mer spännande när jag fick höra att den verkligen är jättebra. Så klockan 20.00 så blir det tv. Sen är det ju "I Huvudet på Carolina Gynning" klockan 21.00 så det blir nog det också.
Vi hade fika på slöjden ida föresten. Lena, (det är våran lärare) hade med sig mockarutor som hennes morsa hade bakat. Dom var goda faktiskt. Jag brukar inte gilla mockarutor så mycket i vanliga fall men det var gott. Kanske för att man fick dom i skolan och slapp att jobba men jag vet inte. Damla verkade i alla fall gilla dom. Hon kunde knappt vänta tills vi fick börja käka. Sofie ville ha receptet också så dom gick ju absolut att äta. Till det fick vi saft och så redovisade vi våra arbeten också. Vi fick använda arbeterna när vi berättade om dom och hon hade redan rättat mitt. Eller det är bara tillfälligt hon ska läsa det igen sen men det stod VG+ så det såg ju lovande ut i alla fall. Annars har jag varit på dåligt humör mest hela dan. Varje dag det är skola så blir jag alltid så jävla sur och elak känns det som. Jag har också jätteont i halsen. Vet inte riktigt vad det beror på. Hoppas bara inte att jag blir sjuk för vi har rätt så mkt plugg nu och det är alltid så jobbigt att ta igen det man har missat.

Måndag igen

Ja nu är det måndag igen. Jag måste bara säga att jag verkligen hatar måndagar. Varje måndag så är ju helgen och den skönhetssömn man vill ha typ flera år bort. Men måndagen är snart slut och då blir det tisdag. Vilket är trevligt för då ska vi ha slöjd. Våran slöjdlärare har bestämt att vi ska fika på slöjden också så det ska väl bli mys hoppas jag. Sen på onsdag har vi hemkunskap vilket kanske låter kul men det är helt hemskt pågrund av våran lärare. Jag har aldrig förstått mig på henne och jag blir typ sur varje gång jag ser henne. Hon favoriserar alla elever och hon har till och med en lista där det står "mina favoritelever" på. (Jag är inte med på den listan) Sen har vi fått världens konstigaste läxa av henne som jag har försökt göra ett tag nu. Fattar ingenting men men sånt är livet. Om det inte hade varit för hemkunskapen så hade onsdag varit min favoritdag i veckan. Det är nämligen vår tidigaste dag och vi sluter tio över ett. Plus att vi bara har tre lektioner. Lektionerna är dock tråkiga men ändå chill att sluta tio över ett.

Söndag

Ja nu är det söndag. Lite depprimerad över det faktiskt. För varje gång det är Söndag så vet man att man ska till skolan dagen efter. Men man måste ju njuta av den lilla helg man får så därför så ska jag bara chilla hela dan.
Igår va jag me Sofia vilket alltid är kul. Vi möttes och gick sen en snabb prommis med vovsingarna och sen så satt vi och kolla på film. Jag som var osminkad kännde mig ensam uppe på övervåningen och försökte få mitt ansikte och se åtminstonde lite normalt ut. Kom på värsta bra idéen att Sofia kunde sminka mig. Hon blev jätteglad och det e alltid något jag gillar. Sen så kom Robban och Jonas (som är otroligt lik Orlando Bloom) över. De va rätt så chill men lite tråkigt dock. Jonas och Robban var nämligen först fotbollskåta och sedan musikkåta så det blev först tv och sen data. Vi snacka lite men ingenting hände. Vilket man kanske ska va lite glad över eller vad vet jag. Sen runt 20 i ett så ringer morsan och säger att hon och farsan är på väg hem så då slänger jag snabbt ut killarna och Sofia råkar också följa med. Sen så visar det sig runt klockan halv två att dom fortfarande inte har fått tag på någon taxi så dom är inte hemma förens vid två. Men det var bra det också för då fick jag lite tid att städa och spruta lite parfym i huset.


Gårdagen

Igår var jag med Sofia och Jessi. Vi hade mysig tjejmiddag med tacos. Det började med att vi gick till coop och köpte lite grejjer. Sen tog vi bussen till Jes där vi kom på att vi hade glömt gräddfilen. Så det blir en promenad till myrängens livs. Eller igentligen så skulle vi ta bussen så vi sprang en bit och det var då jag tappade mobilen. När jag märkte att den var tappad så gick vi tillbaka och där ligger den ju. Helt mossad. Antar att den blivit påkörd av en bil. Vi kommer på att bussen inte alls skulle gå då vi trodde så det blir promenad hela vägen dit. Sen så tar vi bussen tillbaka istället. Vi lagar maten och Jessi lyckades faktiskt skära paprikan utan att skära sig i fingrarna. Efter vi hade ätit så mådde alla tre jätte illa och vi tror att det berodde på köttfärsen. Inte sån bra idé att köpa ica:s kanske. Men vi går ut med hundarna och när vi sedan kommer tillbaka till Jes så är alla tre jätte trötta istället. Vi poppar lite popcorn och myser lite. Sen kom Paula vilket alltid är trevligt, så vi poppar lite mer popcorn. Sen helt plötsligt från ingenstan så kommer Jessis morsa hem. Redan vid elva. Hon som skulle vara borta till klockan halv ett eller något. Så vi snackar med henne om hur dålig lärare Rolando är för hon vill sätta dit honom. (Hoppas hon lyckas) Sen är det dags att åka hem för mig så vi går ner till bussen där vi sitter och väntar i typ 40 minuter. Sen kommer vi på att bussen nog inte kommer att komma så då ringer jag morsan som får komma och hämta mig.


Slöjden

Jag är redan hemma från skolan ! Vi hade ingen slöjd och jag har slöjd på ev valet också så jag slutade efter tyskan klockan halv ett ! Asså det kan man snacka om skönt ! Fast det var lite synd att det var slöjden som gick bort. Det skulle vara mycket skönare att slippa typ svenska eller engelska eller något sånt. Slöjden är ju trots allt mitt favoritämne i skolan. Det är det ända ämnet som jag är bra på och faktiskt har mvg i. Men men man ska ju inte klaga över att man får sluta halv ett.


Fredag

Äntligen är det helg igen. Det är alltid så jävla skönt när det blir helg. Inte för att jag har några planer men men det kan ju bli mys ändå. Ikväll så blir det i alla fall mys. Kittan ville att jag skulle hänga med henne och pojkarna till mongoliska inne i stan men jag käka hemma med morsan istället. Jag vet lite töntigt men hon hade ju planerat allt och farsan är inte hemma så man kan ju inte bara lämna henne ensam. Sen ska vi se på let's dance. Inte för att det är speciellt bra men det är en del snygga killar med. Och det är ju alltid mysigt att kolla på snygga killar ;) Sen går ju bad boys 2 på tv. Har inte riktigt bestämt om jag ska kolla på den eller inte. Jag har redan sett den men om jag kommer ihåg rätt så var den rätt så bra. Will Smith är ju med och har brukar ju i alla fall vara rolig. Eller så kanske jag bara kollar på något som vi har hemma.

No-prov imorn !

Jag har precis vart och bakat en kladdka. Den blev faktiskt riktigt misslyckad måste jag säga. Jag hade inget recept så jag bara slängde i en massa grejjer och sen så vägrade den att stelna. Så efter en halvtimme med typ bränd yta så tog jag ut den och det visade sig att den var helt rinnig i mitten. Men man kan ju alltid äta med sked och smaken var det inget fel på.
Skolan var rätt så soft idag med bara tre lektioner. Hemkunskap, musik och så svenska. Det var vikarie i svenskan så då fick vi göra vad vi ville. Jag försökte plugga till tyskan och no-provet som är imorn ! Men det gick ju självklart inte istället så satt alla och snackade och sen helt plötsligt så var lektionen slut. Men vad gör det tänkte jag klockan var ju bara tio över ett så jag hade ju nästan hela dan på mig att plugga. Så jag tralalde hem för att plugga till no-provet som jag fortfarnde inte har pluggat till. Alltid när man ska plugga så hittar man på något annat som tex att baka kladdkaka eller kolla på tv. Och just nu är det inte ens något bra på tv och ändå så pluggar jag inte ! Nu sitter jag ju vid datorn istället. Suck.


Senaste dagarna

Nu va det ett tag sen jag skerv. Jag har varit så slut av skolan. Jag fattar inte varför jag blir så trött av att gå dit. Man sitter ju bara där på en stol och halvsover. Men aja nu ska jag inte tjata om skolan. Ni kanske undrar vad jag har gjort den senaste tiden. Ja, det är inte så mycket. I lördags så åkte jag ju till textilagymnasiet och kollade runt lite. Och självklart så får man veta att som flesta gymnasium med textilinriktning är nästan likadana och det gör det ju så mycket lättar att välja. Usch att det ska va så här jobbigt. Man får ju börja välja imorn också ! :S Sen resten av lördagen så tog jag det lungt chilla framför tv:n och det var skönt att äntligen få slippa skolan även om det bara hade gått typ fyra dagar. Söndagen var också rätt så chill. Jag och morsan åkte till Skärholmen där jag och morsan köpte två tröjor var fast morsan köpte ett par jeans också. Sen så gick vi och åt. Himmla bra det där stället måste jag säga. Man kan ju äta vad som helst, det är bara ta det som man är sugen på. Idag var det tyvärr skola igen och allt jag har att säga om det är usch !


Skolan

Nu har det varit ännu en dag i skolan och tiden har gått väldigt långsamt. Vi kommenterade idag att jullovet känns så långt borta. Vi har varit i skolan fyra dagar och det känns som det var flera månader sen det var jullov. Hur kan tiden gå så långsamt ? Kommer jag nånsin att bli klar med nian ? Om fyra dagar känns som fyra månader så kommer ju hela terminen kännas som en livstid. Att tänka på det gör mig deprimerad. Jag ska ta dagen som den kommer. Minut för minut. Timme för timme och så vidare. Se på livet från nuet. Och nu är det fredag. Det är helg och imorn ska jag till textila gymnasiet och kolla lite. Har fortfarande inte bestämmt vart jag ska gå än men det löser sig nog (hoppas jag).


Läxor

Nu har det gått tre dagar och vi har redan fått en bomb med läxor och prov. Snart är det nationella också. Och värst av allt. Jag har blivit dålig på matte. Folk klagar på dåliga lärare men då har dom inte träffat Rolando. Inte nog med att jag inte fattar vad han säger utan han har faktiskt lyckats med att göra mig sämre i matte ! Så ni som har en lärare som inte kan lära er något testa med en lärare som faktiskt gör så att ni blir sämre. Det är mardröm. Om det inte vore för att man behöver ett betyg i matte så skulle jag skolkat alla mattelektioner och fortfarande kunnat en del. Jag som funderade lite på att söka till teknisk linje men utan matten så är det kanske inte en så bra idé.

Livets slut

Nu e mitt liv officielt slut. Skolan har börjat och det är till och med värre än vad jag kommer ihåg det. Jag ber till Gud om att jag ska klara av sista terminen i nian. Och det har bara gått två dagar. Mitt liv är slut och jag bryr mig inte ens. Det är det som gör mig orolig. Jag försökte börja skolan med en positiv inställning. Min bästa vän sa till och med gud vad positiv du e ! Men vad är egentligen meningen ? Vad är meningen med skolan ? Vad är meningen med livet ? Varför kom jag till denna värld och vad är jag till för att göra ? Jag fattar inte ens varför jag skulle försöka bry mig om varför mitt liv är slut. Vad är meningen med det ? Ett liv kan ju inte ta slut om det inte fanns något att börja med. Eller ? Om jag bara kunde starta om. Om jag bara kunde ändra på allt jag har gjort fel. Om jag bara kunde få det liv som alla andra tycks trivas med att leva. Jag skulle till och med heldre vilja ha en olycklig persons liv. Bara om jag hade ett mål med livet. Bara om jag visste vad jag levde för. Jag skulle kunna leva hela livet olyckligt om jag fick känna kärlek. Om jag fick veta hur det är att vara kär om jag fick älska och om jag blev älskad tillbaka. Men det kommer aldrig hända mig. Jag vet inte hur många killar som har kommit och gått. Jag vet inte hur många gånger jag har hört jag kommer aldrig att hata dig och sedan en månad efter från samma person så har orden jag hatar dig kommit. Varför lova något man inte kan hålla ? Varför säga något man vet inte stämmer och varför ens titta åt mitt håll ? Jag mår bättre om ni inte säger något att börja med. Jag mår bättre av att bli ignorerad än att ha falska förhoppningar om kärlek. Jag har börjat tro att kärleken aldrig kommer att finna mig. Finns det ens någon kärlek ? Och om det alltid slutar i smärta är det verkligen värt att känna det ?

Sista dagen

Idag är det den sista dagen i frihet. Helvet börjar imorn. Och med helvetet så menar jag såklart skolan. Asså finns det något värre ? Lovet har gått jätte snabbt och det skulle inte göra något om man slapp Rolando typ tre veckor till eller ska vi säga resten av livet ? Jag kommer ihåg när man var liten och man nästan längtade tillbaka till skolan nu kan jag aldrig fatta att det någonsin har hänt jag menar längta till skolan ! Man måste nog bli förklarad sinnessjuk om man gör det. Men det är fortfarande en dag kvar i frihet och idag ska jag bara chilla. Eller egentligen så ska jag kanske vara med Paula och Sofie vi sa igår att vi skulle ringa men nu känns det som att en lugn dag med mys skulle passa bättre. Jag e riktigt jävla trött också morsan kom och väckte mig halv åtta och sa att hon skulle iväg till jobbet och smart som jag e så gick jag ju självklart upp. Tänkte att jag skulle vända tillbaka dygnet som päronen brukar kalla det. Så idag kommer jag vara jätte trött hela dan och jag hoppas bara att jag fortfarande är det ikväll så att jag kan få en lång natts skön sömn innan  helvet börjar.

Grattis Damla

Idag fylde Damla år. Det var riktigt kul. Vi gjorde en liten heldag av det. Vi träffades halv två vid pizzerian och vänta på jp sen så hade hon glömt presenterna så då fick vi vänta ännu längre. Men hon kom och vi beställde pizza och så gick vi hem till Damla tillsammans med hennes pappa och så överraskade vi henne och ni skulle sett hur chockad hon blev. Efter det så hade vi det trevligt och åt pizza och drack läsk och käka kladdkaka som Sofie och Josefin hade misslyckats lite med så den var hård men god. Sen tyckte vi att lite skräck skulle passa bra så då blev det  "When a stranger calls". Den var lite läskig i slutet plus att vi jagade upp varandra lite. Efter filmen så skulle vi spela något tjejspel som Damla hade sen hon va liten det var något med lögndetektor och skit. Men det tyckte vi inte va så kul så då blev det kort istället och lite tecken. Och sen helt plötsligt från ingenstans så var klockan jätte mycket och det var dags att gå hem. Men det var en kul dag och jag vill bara säga GRATTIS DAMLA !

Idag

Nu har det gått ännu en dag med ingenting gjort. Jag har bara suttit hemma vid datorn och tv:n. Jag har gjort exakt det jag skulle slutat med. Fast jag har gjort lite nytta också. Morsan tvinga mig städa rummet så det har jag gjort och sen så va jag och köpte pappiljotter igår så dom har jag också prövat på. Jag blev lite missnöjd med resultatet faktiskt. Det blev inte fult kanske men det blev inte så fint heller. Jag tror att det blev lite förstora lockar kanske men jag köpte pappiljotter i en storlek mindre också så jag ska duscha nu och pröva på dom med. Sen ska jag kolla på sagan om dom två tornen. Tro det eller ej men jag har aldrig sett hela. Jag gillar inte sagan om ringen så jag har aldrig orkat kolla igenom alla. Ettan har jag sett två gånger kanske men dom andra har jag faktiskt aldrig sett.


Klippt mig !

Nu har jag precis kommit hem från frisören. Jag har klippt lugg. Eller jag vågade inte riktigt det blev en lite längre lugg som jag kan dra åt sidan så att det ser ut lite som en snelugg. Vet inte riktikt om jag blev nöjd eller inte det ser man oftast när man har duschat en gång så att produkterna inte längra är kvar.


Mys

Nu har jag varit ute och gått med hundarna igen. Farsan envisas med att jag ska göra något varje dag och om jag inte har gjort det så tvingar han ut mig med hundarna. Men nu ska jag dricka min choklad innan den kallnar och så ska jag ta och äta lite tårta.

Slask

Har precis varit ute med hundarna och jag säger bara usch ! Fan vilket dåligt väder. Det är slask överallt och jag är helt blöt. Vill egentligen byta om till pyjamas och bara mysa men syrrans kille är på besök och jag kanske ska kolla på film med dom senare ikväll så jag borde kanske inte byta om riktigt än. Släktingarna från finland kommer och hälsar på imorn. Eller dom kommer till farmor och farfar imorn och vi ska fika med dom den femte. Hoppas att dom har presenter med sig ! :)

08 det nya året

Nu är det nytt år igen. Tiden har gått fort. Känns som igår när syrran fick gå ut på hennes första nyår och jag satt hemma och käka hummer och va så avundsjuk. Men nu är det 08 året för Stockholm. Början va kanske inte den bästa med trasig kamera som förmodligen inte går att laga. Ny va den också. Men de va en skön kväll hos en polare igår så allt är ju inte dåligt. Träffa tre schysta tjejer men har tyvärr inte deras nummer eller msn eller nått. Men jag ska bli mer social i år och inte bara sitta vid datorn och tv:n hela tiden så med lite tur kanske man träffar dom igen. Jag undrar hur året kommer att bli. Med en sån här början så kan de ju gå hur som helst. Men med en positiv inställning och vetan om att man är stockholmare så kanske det blir bra iaf. Har inga nyårslöften än men att vara mer positiv och lite av en bättre människa låter bra. Det kommer dock aldrig att hålla för det är så de e med nyårslöften. Man håller dom oftast i bara en vecka och sen är det tillbaka till det vanliga igen. Så ett stort lycka till till mig och ett fortsatt gott nytt år.

RSS 2.0