Skämta bara

Klart att jag måste berätta hur det gick i pokern. Jag har åkt nu föresten. Kom 29:e plats och vann 0,20 dollar. Men nu blir det verkligen bums i säng och inga undantag.

Poker

Jag bestämde mig tillslut för att va me i pokern. Jag har inte åkt än men jag tror att det är snart just nu är det väl 33 kvar i tuneringen och penger börjar man vinna vid plats 30 så jag hoppas på lite stålar. Men det går rätt så segt och jag börjar bli trött plus att jag fryser. Så det fluffiga duntäcket ser ganska inbjudanade ut. Funderar lite på att ge upp och hoppa i säng. Men det känns ändå så dumt när man är så nära pengarna. Jag får se hur jag gör. Tror inte att jag kommer skriva något mer ikväll. Utan det blir bums i säng när jag åker.


Lite om senaste tiden

Tjaba tjena hallå. Jag vet att jag sa att jag skulle blogga lite mer nu när jag kom på att man kunde blogga på dagen också. Men så har det ju inte riktigt blivit. Det är faktiskt riktigt svårt att komma på något bra att skriva om. Allt på min blogg e ju typ min dag eller har inte skrivit på länge. Men jag vet inte kanske finns någon trevligt liten läsare där ute som tycker det är kul att hålla reda på vad jag gör på dagarna. Så jag tänkte därför komma med en liten uppdatering. Vad har jag gjort sen sist ? hmm jag va på prommis med Paula i måndags. Riktigt mysigt gick långt också både lilla och stora varvet i älvsjöskogen. Sen i tisdags... de va igår. Vad gjorde jag då ? Jag va hos Johanna för första gången. Hade vårt lilla oc maraton inte för att de blev så mycket marton kanske vi såg bara ett helt avsnitt och sen så hoppade vi lite. Men det var kul hon hade en gullig lillasyster. Sen hade hon också en ond fönsterbräda gjord av sten. ( Slå inte huvudet i den ! ) Eftersom det inte blev så mycket kollandet på oc igår så gjorde vi ett nytt försök idag och jag tror att  vi såg tre avsnitt nu. Tidigare idag så har jag tagit en spruta. Aj. Men vill man inte ha livmoderhalscancer så får man ta det. Johanna, Paula och Sofie gick nyss dom skulle med sista bussen och va hemma tidigt med jobbandes föräldrar och sånt. Så nu har jag jättetråkigt. Finns inte en enda rolig människa inne på msn och jag vet inte vad jag ska göra. Tycker att det är lite för tidigt för att gå och lägga sig. Funderar också på om jag ska va med i min pokertunering inatt. Den börjar ju kvart i ett. Har dumpat den tre nätter i rad för att jag skulle gå upp tidigt dagen efter. De brukar ju bli så att man åker ut runt två så jag tycker att de skulle va lite för länge att va vaken om man skulle upp åtta iaf. Jag glömde nämna det föresten igår så gick jag upp åtta för att övningsköra. Skitkul. Gick inte så bra dock fick några motorstopp och grejjer men för att va första gången så måste jag säga att det ändå gick hyvsat bra. Jag krockade åtminstonde inte.

Vad händer resten av lovet då. Ni som gillar att ha koll på mitt liv kanske vill veta det. Jag kan ju inte lova att jag kommer skriva så mycket mer under det som e kvar av lovet. Brukar ju inte bli så mycket skrivande kanske ni märkt. Men tillbaka till lovet. Jag måste verkligen klippa mig så det är något som jag hoppas på imorn. Sen kanske de blir prommis med Paulisen också. Mysigt värre. På fredag e de dagen jag åker ner till syrran och går på ållefesten. Så jag kanske ska packa till de imorn också. Jag kommer hem på söndag eftersom det är föräldramöte och grejjs där nere också. Så det känns liksom lite som att imorn är slutet på lovet. Man ska ju inte va hemma något mer på de och då e de liksom mer lite semseter eller vad man kan kalla det. Jag vet inte ens om jag kommer tycka att de e kul där nere så semester kanske man inte ska säga. Asså visst de ska väl bli kul att gå på fest med syrran men att stanna hemma och ha ff i två dagar kanske skulle vara roligare. Men de får jag ju aldrig veta eller hur ? Jag sa ja till att jag skulle följa med på ållefesten för länge sen så jag kan väl inte riktigt ångra mig nu. Men men jag hoppas på att ålle blir kul så att jag inte känner mig så dum som följer med.

Nu loggade en rolig in på msn eller kanske inte rolig men någon som jag kan prata med. Och mina funderingar här e ju kanske inte av det djupaste laget så jag kanske ska sluta skriva. Det blir ju kanske inte så jättekul att läsa det här sen. Så nu ska jag forstätta fundera på hur jag ska göra med klippningen och när jag ska gå och lägga mig och sånt. Sen måste jag också köra ner hunden från sängen så jag kan stänga dörren och låstas att jag sover så att inte päronen blir så sura på mig. Dom gillar inte att jag är "vaken hela nätterna och sover hela dagarna". Jag kanske bloggar lite senare om det funkar eller så kanske jag bloggar imorn eller innan jag åker på fredag. Fast vi åker tidigt på morgonen så de kan jag inte lova. Det skulle inte heller förvåna mig om jag kanske bloggar när jag kommer hem på söndag heller. Om det inte blir försent bara. Jag har ingen aning om när vi kommer hem. Men för alla er som går och lägger sig nu eller om jag inte skriver mer ikväll så god natt sov gott och dröm sött. (om mig) (a)


Smarta lilla jag

Asså jag har inte mycket till hjärna. Här har jag suttit och klagat på att bloggen inte funkar och att de blir så lite inlägg. Men det är ju på natten det inte funkar för mig. Men nu har jag använt min lilla hjärna till att komma på att ... dam dam daaa .. jag kan ju blogga på dagen ! :O Om man inte kommer på de direkt så är man ju kanske inte så smart. Så nu ska jag försöka komma ihåg att blogga lite på dagarna nu när de e lov och allt. Inte för att jag kan lova att jag ska göra de heller. Mitt minne är ju inte så mycket att skryta om.

Jag har tyvärr inga planer för dagen. Jag hade tänkt att umgås med Sofia men hon va tvungen till att umgås med sin syster så de blev inget där. Men jag hoppas på att vi kan göra något imorn istället. Sen så skulle ju "gänget" eller den delen av gänget som är kvar i stan ha oc maraton. Ser fram emot de men jag vet inte när de ska bli. Vi har inte bestämt oss hos vem vi ska va och ingen av oss har sista sesången. men jag hoppas att de blir snart och jag sa till dom andra att dom skulle ringa mig men jag tror att dom glömt. Jag ska kanske ringa och fråga någon ida eller imorn och se hur de blir med de hela. Resten av lovet har jag ingen aning om vad jag ska göra eller jo nästa helg ska jag ner till falköping och hälsa på min systeryster. Jag ska följa me henne på ållefest. Det ska bli kul. Jag har aldrig festat med syrran förut. Eller de va en gång på min kusins student men då var ju föräldrarna där så de blev väl kanske inte värsta festen.

Jag hade hoppats på att träffa några gamla bekanta på lovet också. Eller det har jag inte tänkt så mycket på men jag kom på det nu. Det skulle va kul att träffa gamla klasskompisar. Eller kanske dom från komfermationen. Sen så funderar jag på om jag kanske skulle ringa till en meter för korta byxor hahha nej jag driver bara ska inte kalla han för de. Ingen fattar min humor asså. Eller de är möjligt att Paulisen eller Sofia fattade de där. Sen e de ju dom gamla klasskompisarna men jag tror inte dom läser min blogg. Vi skiljdes inte åt så bra. Sen så skulle de också va kul att träffa R. Haha jag brukar inte säga bokstäver men jag vill inte skriva ut hela namnet här. Men jag tror ändå att dom flesta vet vem de e. Asså de börjar bli riktigt många som jag vill träffa på lovet nu. Patricia skulle vara riktigt kul men hon är mer en sån där kompis som man ba: åå vi måste göra något snart och sen så blir de aldrig av. Jag funderade på det där för ett tag sen och det är säkert över 5 år sen vi träffades sist. Så det skulle vara riktigt kul. Eller så skulle de bli en sån där pinsam tystnad och ingen hade något att prata om. Men vi kanske ändå inte skulle träffas även om jag ringer henne eftersom vi har sagt de i fem år och de inte blivit av. Hon kanske inte ens har kvar sitt numer. Hmm de där kräver lite funderingar.

Hoppsan de här inlägget har blivit ganska långt. De va inte riktigt meningen. Jag skulle bara skriva att jag hade kommit på att det funkade att blogga även på dagen. Istället så började de handla mest om att jag vill träffa gamla kompisar. De va ju inte så bra kanske. Jag tycker synd om dom som tänker läsa det här sen. Typ ba åå en lång blogg vad intressant. Undra vad den handlar om och sen ba fan vad tråkigt. Nu har jag slösat typ fem minuter av mitt liv på ett av världens tråkigaste inlägg. Eller de kanske inte tar fem minuter att läsa men ni fattar poängen. Och för att inte slösa ännu mer av eran dyrbara tid eller tråka ut er eller något sånt så tänkte jag hoppa in i duschen och sen kanske ringa någon eftersom Sofia inte ville leka me mig ida :(

Hahaha asså jag har kul här borta kan typ inte sluta skriva. Eller jag ska göra det nu men e de verkligen någon som har läst ända hit ? Asså jag säger bara en sak stackare ni har blivit lurade ! För de här inlägget har absolut INGEN poäng ! :P


Mobilnytt

Tänkte bara uppdattera er om vad som e nytt med min mobil. Jag lämnade ju in den på lagning för ett tag sen. Typ en månad. Sen så ringde dom igår och sa att den va klar :) Yippiee. Men de sorgliga är att dom ringde ju på kvällen vid sex så då skulle jag inte hinna dit innan dom stängde. Och ida va de stängt. Långfreda dagen palla liksom. Men imorn har dom öppet iaf :) Hade tänkt dra och hämta mobben så fort jag vaknat och sen kanske fylla på med pengar. Har inte velat göra de på låne telefonen. Jag vet att pengarna följer med simkortet men att fylla på på låne nej de skulle kännas som om jag skulle va fast vid den eller något. Så pengarna är i stort sett slut. Eller jag har faktiskt 21 öre kvar. Men kompisen tog slut igår så jag har inte ens råd med att skicka ett sms. Så de blir hämta telefonen fylla på telefonen och sen så jag nog bara mysa med telefonen resten av dagen. Kramas lite med den och säga åt den att den aldrig mer får va borta så länge :P
Mobilberoende ? Lite eller jag gjorde ett test förut är du mobilberoende typ. De sa att jag var oskiljaktig med min telefon och borde uppsöka hjälp eller något sånt. Men jag menar hallå test hur mycket vet dom liksom ? :P
Men nu tror jag att jag ska hoppa i säng så jag vaknar tidigt imorn och kan hämta den lilla söta saken. Tråkigt me att de inte e ngn rolig inne på msn. Men jag skulle ju sova så jag kanske bloggar imorn om de funkar. God natt och önska mig lycka till me att få tillbaka telefonen imorn ;)

Trassel ?

Nu har det gått ännu en lång tid sen mitt senaste inlägg. Men bloggen har inte funkat för mig. Jag har märkt att den brukar trassla lite på natten. Någon annan som råkat ut för de ?
Nu har jag ju glömt vad de va jag skulle skriva. Kan ju börja me att berätta lite om dagen som vart. Jag har käkat hur mycket godis som helst. Blev ingen mat idag tyvärr. Sen så va jag och kolla på syrran när hon spela vollyboll. Kvartsfinal i SM de e riktigt bra asså.
Igår....hmm...vad gjorde jag då ? .... Juste jag va med sötnosen efter skolan. De va ju skola igår. Usch. Men de e skönt me påsklov. Jag och Sofia åkte till kungens kurva och köpte godis. Mums. Fast jag kanske ångrar de lite. Inte att umgås med sötnosen utan den delen då jag köpte typ ett kilo godis. Inte så bra. Fick ett sånt där stort påskägg från mummu och vaari ida också. Sen så blir de väl påskägg från morsan och farsan och sen något från morfar också. Fan vad tjock jag kommer va efter lovet ! :(
Glad Påsk allesammans


Mycket länge sen

Nu var det riktigt riktigt länge sen jag skrev något sist. Och de beror på samma gamla vanliga. Många läxor mycket att göra och jag har inte riktigt mått så bra. När jag kommer hem från skolan slänger jag mig i soffan och somnar. Sen vaknar jag med panik och ba shit jag har läxa imorn. Så då blir de att sätta sig göra läxor. Ta en paus för middagen och sen fortsätta med läxor. Sen är de ju alla kvällsserier som jag bara måste följa. Jag har börjat träna lite också för att vi skulle göra en träningsdagbok på gympan och de skulle ju bli pinsamt om den va tom.
Men nu ska jag fixa mig innan jag trallar iväg till skolan. Jag mår fortfarande inte sådär jättebra och det är fortfarande läxor som måste göras så jag vet inte riktigt när jag skriver igen men de kommer nog.

Engelska

Hade riktigt kul med tjejerna igår faktiskt. Fast de va lite synd att inte alla va tillsammans liksom. Vi käka maten tillsammans men sen så delade vi typ upp oss i grupper. Anna, Linda, Sofie och jag drog till coop och inhandla godis. Sen när vi kom tillbaka så gjorde Anna, Josefin och Linda ansiktskmasken medans vi andra kolla lite på melodifestivalen. När det var dags för att sätta på anskisktmasken så ville inte alla ha så då blev de två grupper igen. De e lite sorgligt men jag hade åtminstonde kul.
Skulle ha bloggat igår innan jag gick och la mig men det funkade inte att logga in. Va de någon annan de inte funkade för ? :S Hel knäpp ju. Nu kommer inte jag ihåg vad ju skulle skriva. Dagen idag har varit jättetråkig. Jag har i princip suttit och gjort engelska sen jag vakna och fram till nu. Eller jag har städat och lite sånt också men jag har inte gjort något kul. Jag har väl fått hyfsat mycket gjort iallafall. Men dum som jag är så glömde jag lappen med hur man skulle göra i skolan så jag har väl gjort allt fel. Läste lite bloggar och så kom jag på att man skulle ju ha med någon kändis också. Är det någon som vet en känd person som kommer ifrån indien ? Säg gärna till asså. Men nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga liv och göra lite matte och sen så vill jag se kyle xy som börjar om typ tjugo minuter.


Internationella kvinnodagen

Imorn så är det internationella kvinnodagen (tror jag att det heter i alla fall) för alla er som inte vet det. Då ska jag och girlsen från klassen dra hem till Jp på tjejmiddag. Sen ska det väl bli lite ansiktsmask kanske fotmask och hårmask och sånna grejjer. En tjejkväll helt enkelt. Ska bli jättekul faktiskt för det var länge sen vi gjorde något hela gänget. Fast de blir väl kanske inte riktigt hela gänger för Paula kunde inte men hon skulle kanske titta förbi en stund lite senare. Vet inte riktigt hur det blir. Fast nu när jag tänker efter så tror jag faktiskt att det där med länge sen biten inte riktigt stämmer. Jag ändrar det till att vi nog aldrig har gjort något allihopa. Inte samtidigt. Det har alltid varit någon eller några som inte kunnat va me. Så imorn ser jag verkligen ifram imot. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig till Jp heller. Vi skulle mötas hos henne med mat. Det vill säga vi köper hämtmat påväg till henne. Så att alla kan äta vad dom vill. Vi har kanske inte riktigt samma matsmak eller vad man ska kalla det för. Men jag tror att dom flesta ändå ska käka thai. Så de blir väl kanske mums.
På dagen imorn har jag inga bestämda planer faktiskt. Jag kanske tar en sväng ner till Huddinge för att inhandla masker. Men det beror väl på om vi ska ha något sånt eller inte. Jag får snacka med Anna imorgon för att se hur planerna blir. Hon brukar oftast ha koll. Plus att jag tror att de va hennes idé lite. Hon va väl den som berätta för oss att de skulle vara kvinnodagen imorn redan i början av veckan. Jag hade faktiskt ingen koll på de. Jag vet inte vad dagen står för heller men det har väl något med att kvinnor ska vara självständiga eller något sånt. Jag bryr mig inte så mycket men det är kul med en extra anledning till att göra något.

Back to hell

Nu är det tillbaka till skolan igen. Tänkte egentligen skriva och klaga på hur jobbigt det är igår men jag var typ död efter skolan och slockna på soffan. Men jag bada igår (i badkaret). Det var riktigt mysigt faktiskt. Jag tände lite ljus och låg bara där och slappna av. Det var länge sen jag bada sist. Säkert tre år sen eller något. Morsan fick värsta chocken när jag sa att jag ville bada badkar. Men jag tror att hon blev glad för hon sprang genast upp på övervångenen och tvättade rent badkaret. Vilket kanske behövdes med tanke på att det var länge sen någon bada i det.

Idag har också vart en mysig dag. Jag gick till skolan. Inte det mysigaste på dagen kanske men sen efter skolan så åkte jag och Josefin in till stan. Det var mysigt. Vi köpte skor och det var tre för två. (Skopunkten ni vet) Jag tog skorna som kom på köpet. Lite taskigt kanske men men. Sen gick vi till the body shop där Josse köpte en doftolja till Petra. Sen gick vi till ett ställe som jag inte kommer på vad det heter men dom har iaf jättefina slipsar. Där köpte Josse ett par pärl örhängen också till Petra. Sen gick vi och fika på ett mysigt fik. Choklad med vispgrädde mums. Jag tog en muffins till chokladen och Jp kladdkaka. Sen var klockan rätt så mycket så då var det dags att dra hem. Vi som hade gått hela vägen in till gamla stan för att hitta ett mysigt fik med lagom många människor på tänkte ta tåget ifrån söder. Men sen när vi va vid slussen så såg vid en tunnelbana skylt så då kom Jp på den brilljanta idén att vi skulle ta tunnelbanan till T-centralen. Men så blev det inte riktigt heller jag såg att den här tunnelbanan går ju till hagsätra. Såg jag dumpade Jp vid Slussen och åkte till hagsätra och gick sedan hem.


Jag

Vet att jag snackade om hur min lugg såg ut förut och tänkte lägga ut en bild så att ni kunde se hur den ser ut. Den har iförsig vuxit lite nu men den ser ändå konstig ut tycker jag. Kan ju vara ovanan också. Får se om det blir bättre sen ;)
409828-2

Min trasiga telefon

Tänkte bara lägga in en bild på hur min telefon såg ut efter att den blivit påkörd utav en bil. Vacker va ?
Vet inte om ni tror på det här men det funkade faktiskt att ringa till den. Häftigt or what ? XDMin trasiga mobil

God morgon alla glada.

Tro det eller ej men jag är faktiskt redan vaken. Jag har sovit för första gången i mitt liv hos Sofia. :) Eller jag har ju vart hemma hos henne en hel natt förut men när klockan börjat bli sju och de e dags för oss att sova så har jag tidigare gått hem. Vad är meningen med att behöva snarka brevid varandra när man ändå redan spenderat hela natten tillsammans. Men ida var den stora dagen vi somnade vid två och sen har jag vaknat lite då och då av regnet som regnar värsta superhögt. Sen vaknade jag igen nu vid nio eftersom alltid när jag sover med kompisar är jag morgonpigg. Spelar ingen roll om vi e hemma hos mig eller inte. Men jag har haft jättekul iallafalll. Sova biten är ju som vanligt att man ligger och snarkar men att somna brevid en sån underbar människa som Sofia och sedan få vakna upp brevid henne igen. Asså är inte det underbart ?

Dagens planer går i stort sätt ut på att jag måste va hemma om typ två och en halv timme. Sen ska man väl fixa sig lite kanske ta en dusch, sminka sig och hela baletten. Vid fyra ska jag sedan hem till vaari (min farfar). Han fyllde nämligen år i måndags och det var meningen att vi skulle fira han i söndags men då va han tyvärr förkyld så det blev inte riktigt så. Sen åkte vi ju iväg till Jörvsö så det flyttades till idag.
Sen måste jag också verkligen städa mitt rum. Har inte gjort det på typ två veckor och det börjar bli riktgt stökigt faktiskt. Plus att morsans och farsans gnäll börjar bli riktigt irriterande. Ett stort misstag att kolla på rent hus med dom. Visst hette progranet rent hus föresten ? Ni vet det där programet med två städtanter som kommer och städar åt någon som har ett riktigt stökigt hus ? Aja ni fattar poängen. De va iallafall en kille där som hade hur mycket grejer som helst och inte hade städat på typ 15 år. Så farsan tycker att det är jättekul att säga att mitt rum ser ut exakt så. Sen så ska farsan hela tiden påpeka att det kommer äckliga småkryp in på mitt rum om jag inte städar och all sån skit. Så om jag hinner så ska jag städa innan vi drar till mummu och vaari. Annars tar jag väl det kanske efter har inga planer för ikväll så då har jag väl rätt så lång tid på mig. Kanske ska kolla på melodifestivalen ikväll föresten. Jag vet hela programet suger och det är fett tråkigt men har ni kollat på det efter låtarna ? Asså jag menar Björn Gustavsson ! Asså så jävla gullig och rolig så att det inte är sant ! De e fan värt att sitta och kolla igenom alla tråkiga låtar höra på Christian Lukes dåliga skämt bara för att sedan se två minuter av Björn Gustavsson. Jag menar asså ni måste ju ha sett han ? Hur jävla bra som helst ! Man blir fan nästan lite kär i han. Han lyfter ju fan upp hela programet.

Men aja nog om alla mina tråkiga planer för dagen. Jag kanske ska väcka Sofia käka lite frukost kanske är faktiskt lite hungrig ida :O Sen ska jag väl kanske samla ihop mina grejjer och så ska jag nog ringa min morsa och fråga om hon kan hämta mig för inte så jättekul att bära runt min stora feta resväska i det här regnet kanske. Men jag kanske bloggar något senare idag.

Har jag sagt föresten att jag har fixat min kamera ? Jag installerade den i datan typ förra veckan så jag kanske kan börja lägga ut lite fina bilder på bloggen. Blir lite roligare för er att läsa då kanske. :P Men nu ska jag sluta skriva för det är ju typ bara två timmar och tio minuter kvar tills jag ska va hemma.
Puss och kram <3

RSS 2.0