Ojdå

Jag har märkt att jag knappt har blogga på en månad :s Det känns ju lite sorgligt men sista tiden har gått så jävla fort. Jag hoppas att det fortsätter att gå i samma tempo för det ska verkligen bli skönt att slippa skolan. Men ändå ska det bli sorgligt eftersom vi måste säga hejdå till klassen. Min älskade lilla klass. Jag kommer nog tappa kontakten med dom flesta eftersom vi inte brukar hänga på fritiden och det känns fett sorgligt. Jag hade inte tänkt och skriva värsta långa inlägget nu, dels för att folk har klagat ;) och dels för att jag har lite brottom ska ju hinna till skolan och allt :P

Men hade gött så länge <3

Hej alla glada :P

Det här ska bli ett kort inlägg bara för att jag har fått lite klagomål :P Jag skriver alldeles för långa inlägg med alldeles för lite innehåll. Så för att göra detta till ett kort inlägg så måste jag komma till saken.

Jag umgås med Sofia. Underbart. Vi ska ut sen till en polare typ. Fast egentligen orkar jag inte riktigt har kommit på en sak som gör att kvällen inte känns lika rolig som förut. Men det kanske blir kul ändå bara för att Sofia e med.

Imorn ska jag upp jättetdigt för att åka till kusinerna. Dom har nöd- slaktat en ko som vi ska få. Sen så ska vi kolla på deras nya hundvalp och på kattungarna. Ser inte fram emot att åka dit kan man säga och dom som har riktig koll på mig vet varför. Nu börjar det bli lite half långt så jag tänkte sluta här (och det skulle inte skada om man fick lite beröm över hur duktig man har varit :P)

Ha de gött


RSS 2.0