Horoskop och skrock ?

Jag har absolut ingenting att göra så jag tänkte att jag kunde blogga lite. Just nu sitter jag och läser horoskop och de e sjukt läskigt hur bra de stämmer. När man läser de där om hur man är som person styrka och svagheter asså de stämmer ju så jävla bra. Och allt stämmer ju med allt. Jag menar från sjäntecken till kinesiska till keltiska horoskop. Hur kan dom få allt att passa in ? De kräver sjukt mkt med funderingar där och jag tänker inte sitta och skriva ner varje liten tanke. De e ju trots allt inte alla där ute i välden som tror på horoskop och man vill ju inte tråka ut någon.

Jag tror nog ganska mycket på konstiga grejjer. Jag menar som på horoskop, jag tror på det som står. Om det står att jag ska akta mig för katter eller något då springer jag så fort jag ser en katt. Inte för att jag läser horoskop så ofta jag har ingen bra hemsida. Om ni har någon att tipsa om så säg gärna till. Sen så tror jag också på en del skrock. Som att om man går på varsin sida om en lyktstolpe så blir man osams. Om jag ser att de håller på att hända så brukar jag oftast dra eller knuffa på kompisen jag går med. Jag gillar inte när det ligger nycklar på bordet, men eftersom alla i skolan slänger upp dom på borden hela tiden har jag börjat vänja mig och tänker mer de är inte mina nycklar de e inte jag som får otur. Men jag e ju inte direkt värsta personen som bara tänker på sånt. Jag kan gå under en stege och på brunnar eller se en katt gå över vägen. De är bara en del skrock som jag tror på och även om man inte tror på de så varför ska man riskera ?

Men tillbaka till nuet. Det jag har i tankarna nu är om jag ska va me i pokern eller inte. Eftersom jag inte har något annat för mig så anmäler jag mig nog och ser om jag orkar va me eller om jag ska åka med flit. Nu har jag anmält mig också och det är hela två minuter kvar tills de börjar. Inte för att jag kommer att hinna att skriva klart innan tuneringen börjar men jag skulle ju snacka nuet och då e de fan nuet som gäller. Saken e inte de att jag inte hinner skriva klart bra för att jag e långsam på att skriva för så jävla långsam e jag inte. De e det att jag inte vet vad jag ska skriva plus att jag börjar bli lite trött. Sen så tar jag en liten paus då och då. Chattar lite och sånt.

Jag vet jag borde verkligen sluta att skriva sånna här meningslösa inlägg. Jag har en mening i början, men sen glömmer jag alltid bort den och börjar skriva om något helt annat som är jättetråkigt. Så för att inte komma in på något tråkigt igen så ska jag nog sluta att skriva. Sen ska jag också försöka hitta lite roligare saker att skriva om så att min blogg slutar att vara så tråkig.

Tråkig dag ?

Jag har haft en riktigt tråkig dag ida faktiskt. Har suttit framför tv:n hela dan och sen så har jag räknat lite matte men de gick inte så bra. Sen har jag städat lite på rummet också. Har inte haft så kul helt enkelt. Men jag är ändå stolt över mig själv. Jag bestämde imorse att jag skulle plugga städa rummet och bara chilla och jag har gjort det också. Det är inte ofta saker jag bestämmer iförväg faktiskt sker.

Helgen

De blir ju så att jag inte skriver speciellt ofta nuförtiden. Jag har egentligen inte sådär jätteintressanta saker att skriva och sen så vet man ju inte riktigt vilka som läser bloggen och sånt. Alla polare läser ju bloggen så då har man ju inte så mkt att snacka om med dom sen för vad man än säger så ba aaa jag vet jag läste de på din blogg. Inte så där jättekul kanske. Men jag skrev inte de här inlägget för att klaga på att jag skriver lite eller på bristen av samtalsämnen med kompisar. Inte för att de händer så ofta då man alltid hittar ngt att snacka om. Eller jag brukar kunna snacka iaf. :P

Jag skrev för att berätta lite om helgen. Jag är inte värsta fjortisen som måste skriva när man har druckit i helgen. Så det tänker jag inte göra. Jag skriver saker jag har gjort och sen så får ni dra era egna slutsatser eller fråga om ni vill veta. Inte för att de lär bli så svårt att lista ut ida då men sen framöver kanske.

Så fram till helgen. I fredags hade jag ff. Skönt som fan. Jag bjöd över Sofia som snackade med Tom som undrade om han Anna och Vincent fick komma över. Jag som inte gillar att ha så mkt folk hemma för miljoner orskar sa att Tom och Anna fick komma eftersom jag inte visste vem Vincent va. Självklart så kommer Vincent ändå plus tre andra tjejer. Sen ringer Laura och undrar om hon får komma. En till person ? Visst varför inte jag vet ju vem Laura e. Men hon tog ju med sig sin kille hans polare och en polare till. Lite mkt folk det började bli. Helt plötsligt står det en bil utanför huset och fullt med killar kliver ut. Fast det var inte sådär jättemkt folk jag gick och slängde ut några sen. Hade inte så stor koll på resten utan jag spenderade största delen av tiden i mina pärons säng med R och få inga perversa tankar av det. Vi hade inte sex. Tom och Vincent, och Sofia såklart sov över och tänker inte gå inte på mer detaljer än så.

Igår lördag så grillade vi. Eller egentligen så gjorde vi inte det. De ringde några som fråga om jag hängde med och grilla och jag som inte hade ätit på hela dan och verkligen inte kände för att laga mat sa visst de låter trevligt. Så vi drog till trehörningen. Sen kom de några grabbar med musik. Självklart så umgicks vi med dom. Musik liksom självklart man vill va där. Så tände vi en brasa me killarna och sen kom de lite mer folk. Det va några andra längre bort som också hade en brasa dom drog sig lite ditåt. Och de där fanns de ingen poäng i. Det jag skulle komma fram till att det inte va någon som hade med sig något att äta så jag fick gå runt där hungrig. Brasan gick det inte så bra för fast de va några som hittade en gran. Så vi tänte på hela granen riktigt kul asså. Sen va de några idoter längre bort som tända majbrasan. Så vi ringde till brandkåren men sen så kom sista bussen så vi stannade inte och väntade på dom. Eller några gjorde de men inte "stuvsta-folket". Och det var ungfär hela min helg. Idag ska jag städa rummet göra lite läxor och bara ta de lungt. Kanske ringer någon och frågar om den hänger med ut på prommis ikväll det är ju jävlit fint väder så vi får se.

En hel vecka utan min älskling ? :O

Nu har det gått typ en hel vecka utan att jag ens har satt på min dator ! Jag har haft fullt upp i skolan och då menar jag verkligen fullt upp. Stannade kvar en timme längre i måndags och på onsdan var jag i skolan mellan 8.30 och 17.15 . Torsdan 8-18 fredag 9.40 till 16.30. Kan ni fatta det ? Jag har stannat kvar övertid i skolan. Och allt för ett jävla no-projekt som bara var kul i början. Plus allt arbete med huset så har jag varit sjuk också. Dock inte stannat hemma från skolan eftersom huset skulle vara klart så det har varit en jävligt jobbig vecka för mig.

Helgen blev på grund av min stressiga vecka en chillhelg. Jag satt och degade framför tv:n hela helgen faktiskt. Det var helt underbart skönt. Idag hade jag vanlig skola och stannade tack och lov inte kvar efter dagen var slut. Slutade faktiskt fem minuter tidigare tror jag.

Nej men nu ska jag dra några frågade om jag hängde på fotboll och det är ju ett stort ja. Inte för att jag är speciellt sportig av mig men de är ju fint väder ute och det är ju alltid skönt att få komma ut och röra på sig lite. Plus att om man springer riktigt snabbt så kanske man kan springa ifrån några kilon ;)

Puss hej <3

Dålig på att blogga igen

Det blev inte så att jag bloggade innan jag åkte till Falköping och inte när jag kom hem heller. Ändå så var jag hemma ganska tidigt på söndagen. Jag tänker inte gå in på detaljer som hände på ålle eller nere i falköping. Skämde ut mig lite kan man säga. Men hade ändå väldigt kul. Jag känner att jag har snackat lite mycket om det som hände i falköping hos några av mina kompisar men jag e en sån person. Om jag har kul så måste jag berätta allt för någon. Det är inte heller någon som vill lyssna på mig så då drar jag upp det flera gånger bara för att ha sagt allt som hände. Jag vet jätte jobbig jag ska försöka bättra mig jag lovar.

Skolan har börjat igen och jag måste säga att det är riktigt hemskt. Jag är extra trött nu på morgonen när man dragit fram klockan och man fått sova så länge. Men jag hoppas att jag överlever det som är kvar. 44 skoldagar va ? om man inte räknar lovdagar som går bort. Jag längtar som fan att få slippa våran skola som måste vara en av dom sämsta i Huddinge om inte Stockholm. Eller skolan e väll en vanlig skola det är lärarna som suger fast det ska jag inte heller dra upp en massa detaljer om. Dom flesta som läser min blogg har samma lärare och vet precis hur dom e plus att om jag börjar snacka om någon som tex rullisen så kan jag snacka om det i timmar. Han har ju gjort så mycket fel som helst.

Men nu ska jag gå och kolla på Grey's kanske bloggar sen. Det märker ni nog :P


RSS 2.0