Länge sen

Nu var det riktigt länge sen jag skrev. Det beror främst på att jag inte har varit hemma. Jag har varit i Järvsö och åkt skidor med päronen. Inte så kul kanske. Eller asså att åka skidor biten var ju kul men att umgås med ingen annan än päronen i fyra dagar va väl kanske ingen höjdare. Men men jag överlevde det med.

Idag ska jag lämna tillbaka min mobil som redan har gått sönder. Fyra veckor var ju hållbart. :P Egentligen är det bara knapparna som är sönder men farsan envisas med att jag måste klaga på den. Så då får jag väl göra de. Om jag har tur kanske farsan köper en ny mobil till mig eftersom jag inte har råd med någon annan än den jag har och knapparna spricker på alla dom telefonerna. Johannas sprack ju liksom efter en vecka !

Sen ska jag kanske vara med gås the gåsgås om jag har tur. :) Har inte träffat henne på jättelänge och saknar henne verkligen jättemycket. Så jag hoppas att det blir mys me henne idag. Hade kanske tänkt föreslå bio men jag vet inte. Det skulle va skönt att bara hänga också. Så det blir väll att ringa henne direkt efter att jag har fixat mobilen. Fast jag måste städa också men vad är viktigast städa eller umgås med bästa kompisen ? Jag tror faktiskt att städningen får vänta tills ikväll eller imorn.

Snart lov :)

Efter skoldagen imorn så är det äntligen lov. Asså ni anar inte hur mycket jag längtat efter det ! Har inte så många planer för love ska upp till Järvsö (tror jag att de hette) och åka lite skidor. Skulle egentligen få ta me en kompis så jag frågade Sofie men jag vet inte riktigt om de blir ngt av de. Kanske ska fråga ngn annan men jag tror att dom flesta har planar plus att de kanske e lite sent att fråga nu med tanke på att vi åker på måndag.

Har inte bloggat på länge heller. Det beror på att jag inte har orkat. Har varit sjuk plus att vi har haft/har 4 prov den här veckan och en redovisning. Skulle egentligen ha vart två redovisningar men vi slapp en. Det var rätt så skönt. Har bara ett prov kvar. Tyska. Det kommer inte gå så bra. Har pluggat typ noll minuter. Läste igenom alla fem texter igår och skulle egentligen ha pluggat lite till idag men jag var typ hel död efter skolan så då orkade jag inte. Och sen så dum som jag e åker jag in till stan för lite shopping. Kanske inte de man ska priotera först men jag tyckte verkligen att jag behövde ett par nya skor. Så det blev de. Ett par låga vanliga skor. Har inte så många sånna. Sen så blev de middag på resturang me päronen. Sen drog dom på teater och jag gick hem för att ta hand om vovvsingarna.

Aja de kanske börjar bli dags att krypa till sängs snart. Kanske orkar plugga lite tyska imorn innan skolan om jag går och lägger mig tidigt. Plus att det verkligen tar på krafterna att gå sjuk till skolan så jag börjar bli lite trött. Ska bara ta något att dricka, duscha, sminka av mig, borsta tänderna och sen krypa till sängs. Fattar inte att det alltid blir så sent man går och lägger sig. Även om man bestämmer sig för att gå och lägga sig tidigt. Man kan liksom tänka idag ska jag gå och lägga mig klockan tio och sen när klockan är tio så ska man "bara" duscha. Sen är de något bra på tv. Då fastnar man där ett tag tills man kommer på nej juste jag skulle gå och lägga mig. Och sen så ska man bara göra de och de och så går man inte tills säng förens vid elva tolv. Då har man liksom blivit försenad med en två timmar. Och nu gör jag samma sak igen. Hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig tio idag och nu kan jag typ inte sluta skriva. Måste fixa mig inför sängen och sen sova. Vill inte gå och lägga mig så sent ida. De blir inge bra resultat på proven då. Så nu ska jag absolut sluta skriva ta ett glas vatten, duscha, sminka av mig, borsta tänderna, ta på nattkrämerna och sen krypa till sängs. Och för att få slut på skrivandet säger jag god natt. Och sov gott allihopa.


Gås the GåsGås

Hej alla glada ! :P Jag är med världens underbaraste människa också kallad gås the gåsgås. :P Och till alla er gåsar där ute och till gäss säger jag bara haha

Hemma igen

Nu har jag kommit hem från stan. Det var riktigt mysigt med fika. Först gick vi till John Chris men det var typ fullt så då gick vi till ett ställe i stan som Sofie hade vart på. Men dom skulle just stänga så då blev de tillbaka till John Chris. Jag tog en latte, asgott. Sen så satt vi och snacka och mös. De va skönt att komma ut från huset lite också. Synd bara att det blåste så mycket. Det blev ju typ snöstorm ett tag också.
Märkte för första gången att stan är rätt så vacker också ! :P Har aldrig tänkt på det men när det är nysnö och lamporna lyser sådär så kan jag verkligen förstå vad turister tycker är så vackert med stockholm.
Men nu ska jag sluta att blogga och sova istället. Känner verkligen för att gå och lägga mig tidigt idag. Blev pigg av kaffet men nu är jag trött istället så det ska bli skönt att lägga sig i duntäcket och sova ett tag.

Kvällen

Mina planer för ikväll har ändrats lite. Det blir inte alls tjejfilm tårar och choklad. Det blir fika inne i stan med tjejgänget istället. Såg fram imot att ha myskväll men det kommer ändå bli skönt att komma ut lite. Ska in till staden imorn också kanske. Syrran ville shoppa åt mig. Eller asså hon säger typ den här är fin köp den och jag köper typ.
Jag har fått dagens ros också ! :) Den kom ifs från morsan och den är typ orange gul. Men den är ändå vacker och jag måste säga att som dom flesta tjejer så älskar jag rosor. Så jag bryr mig inte riktigt vem jag får dom ifrån. Men nu ska jag väll fixa mig lite så att jag e redo för mitt äventyr in till den stora staden :P

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Det är en mysig dag men jag måste säga att jag hatar den. Aldrig har jag haft en kille på alla hjärtans och aldrig lär jag få det heller. Killar är inte min grej. Jag kan få dom ett tag men så fort dom kommer mig nära och lär känna mig så lämnar dom mig. Förstår inte vad det beror på. Det måste vara något med mig som killar hatar och som dom inte märker förens dom lärt känna mig. Jag har inte haft ett förhållande på år och den här dagen får mig att tänka på hur patetsiskt det är. Inga planer för ikväll. Jag tror inte jag ska följa med och spela vollyboll mår inte så bra. Ska väll sitta och käka choklad. Vill inte visa mig ute idag heller. Då förstår ju folk hur ensam man e också.
Idag har jag bestämt mig för att släppa killar. Missförstå mig fel jag vill jättegärna ha ett förhållande men jag orkar inte med killar längre. Jag förstår mig inte på dom och jag skulle aldrig kunna få någon som faktiskt skulle vara bra för mig. Hade en kille på g förut men han dumpa mig i tisdags. Alla sa att han inte var någon bra kille och att han inte förtjänade mig. Men saken är att det egentligen är tvärtom. Jag förtjänade inte honom. Visst han var ingen bra kille men jag förtjänar inte heller någon bra kille. Jag förtjänar egentligen ingenting. Har precis insett det. Vad har jag gjort för något bra för att förtjäna att bli lyckligt kär ? Att få en bra pojkvän ? Vad har jag gjort för att ens ha så bra kompisar som jag har ? Svaret är ingenting.
Ni kanske tror att jag är deppig för att det är alla hjärtans dag ? Men det är jag inte. Jag är inte ens deppig. Jag har bara insett att mitt liv är tomt. Det är helt jävla fucking tomt. Jag har inget att vara deppig för så jag e inte deppig. Men grejjen e ju att eftersom mitt liv är tomt så har jag inte heller något att vara lycklig för. Så jag antar att jag inte är lycklig heller. Just nu så känner jag ingenting. Jag är inte glad och jag är inte ledsen. Jag är inte sur, arg, besviken, stolt eller lycklig.
Mitt liv är helt enkelt ett stort svart hål och det lär aldrig kunna fyllas.

Klippningen

Nu har farsan klippt min lugg igen. Morsan har tjatat om de hur länge som helst. Jag me för den delen. Har inte sett något på typ två veckor. Men luggen blev inte så fin tyvärr. Den blev alldeles för kort och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Men aja jag kommer väl på något att göra me den tills imorgon innan jag går till skolan hoppas jag.

No-provet

Jättetråkig dag ida. Men ändå jag gick till skolan så vad hade jag väntat mig ? Hade no-prov. De var bara 6 frågor gick väl sådär. Jag hade inte pluggat så de blev inte sådär jättebra kanske men jag tror att jag får g i alla fall. Anledningen till att de inte blev något plugg var för att jag hade gömt bort att de skulle vara prov. Kom på det igår men då hade jag ju ff och då kom en "kompis" som Paula skulle förklarat de över. De blev en pinsam tysnad och jag blev rätt så lättad när han gick faktiskt. Blev rätt så irriterad på han för ett tag sen också. Han hade snackat med en polare till mig och sa en del grejjer. Inte taskiga saker men väldigt irriterande saker ! Aja nu ska jag ta och lungna ner mig lite.

Plugg

Nu har päronen åkt till Katrineholm för att hämta syrran och hennes kompis. Dom har sportlov den här veckan ! orätvist ! Så jag har ff till tio nångång skulle jag tro. Tyvärr så kan jag inte njuta av de så mycket har nämligen no-prov imorn. Hade jag helt glömt bort så jag måste typ plugga hela dan. Eller jag får se om jag kanske ringer någon och struntar i pluggandet. Brukar ändå gå rätt så bra. Men nu ska jag ut och jobba lite åt farsan han har deadline på en sak så han måste ha jobbat typ hela dan idag annars får han inte betalt. Men jag kanske skriver något sen.

Kamera

För ni som läst min blogg tidgare så vet ni säkert vad som hände med min kamera. Fick den i julklapp förstörd på nyår. Inte sådär jättebra kanske. Men idag från ingenstans så kommer papsen och ger mig en ny ! :) Så nu har jag en kamera igen ! Den e kanske inte lika bra som den innan den är inte heller lika snygg och liten men den funkar. Vilket mina andra tre typ inte gör ! Jag hade planerat att skffa bilddagbok typ sådär vid nyår. Men sen när kameran gick sönder så gjorde jag aldrig de. Så får se om de blir så nu istället.


.

Ja gårdagen blev väl kanske inte riktigt som planerat. Tänker inte gå in något mer på de men jag fick med mig Jockes mobil och plånbok hem så idag så borde jag träffa honom och lämna tillbaka sakerna. Men de finns ju ett litet problem. Och de e att jag inte kan ringa till han ! :S Jag har ju telefonen. Jag har ingen aning om vart han bor eller vad hans hemnummer e så de kan bli lite svårt me att lämna tillbaka grejjorna. Men de löser väl sig på ett eller annat sätt (hoppas jag)
Annars idag så ska jag bara ta det lungt. Morsan fyller år imorn så jag måste köpa present. Ingen aning om vad jag ska köpa och har typ noll pengar. Men de blir väl kanske en blomma eller ngt.

Helg igen

Ja nu är det äntligen helg igen. Jag spenderar ungefär 50 % av min tid på att längta till helgen. Att få sova på morgonen och att inte behöva gå till skolan. Det är så skönt så att det inte går att beskriva med ord. Idag var det en rätt så chill dag faktiskt. De va cosmonova me 9:an. Vi såg på någon film om rymden eller ja jag somnade (pinsamt) så jag såg väll kanske inte så mycket. Vaknade ungefär då dom kom in på big bang. Small till rätt ordentligt då asså. Sen blev de käk och så skulle vi se en utställning men den var stängd så vi fick ett litet "uppdrag" och sen fick vi sluta istället. Jag tog tunnelbanan hem istället för tåget och fick sällskap av Simon, Matte, David, Jonas, Markus och Jonna. Lyssna på musik på bananen så de var rätt så trevligt. Ikväll så blir det utgång me Sofia. Alltid trevligt. Jes och Olivia ska me också så de blir nog najs. Morsan fyller år på söndag också. Ingen aning om vad jag ska köpa men de blir väl kanske någon blomma eller ngt skulle jag tro.

Träning

Asså ni kommer inte tro det här men jag har tränat varje dag den här veckan ! Eller asså vi hade gympa i skolan i måndags. Styrka det var faktiskt jobbigt. Sen var det gymix i tisdags och igår så blev de friskis och svettis. Idag ska jag också träna. Då är de vollyboll. Asså snacka om att jag känner mig duktig. Har typ inte tränat på ett år och sen fyra dagar på samma vecka !
Jag har faktiskt gillat träningarna också så jag kanske börjar. Träna nästa vecka också kanske ;)
Hoppas att jag får något av träningarna bara.


Nationella

Nu var det riktigt länge sen jag skrev. Det har bara varit så jävla mycket med plugg och sånt just nu. Vi har haft tre preov den här veckan redan. Eller ja två ett var praktiskt. Musik, vi skulle spela trummor så de va ju inte sådär jätte stort. Men dom andra två var nationella i svenska. Jag har vart nervös som fan. De blir ju inte lättare av att folk går runt och säger att det är så jävla viktigt som de e heller. Men det är i alla fall avklarat nu. Skönt. Vi slutade innan tolv idag. Det är alltid mysigt men sitta och skriva uppsats i tre timmar är dock inte lika mysigt. Jag fick som tur va ingen skrivkramp men fan vad ont i arslet de gjorde. Sitta på en hårt trästol i tre timmar är faktiskt inte speciellt skönt.

Pokern

För alla som ville veta så slutade jag på 19:e plats och vann 0,33 dollar.

Grattis till mig !


Poker

Just nu sitter jag och kör pokertunering. Det går hyvsat bra faktiskt kanske inte så där jätte bra men det funkar. Det är bara 50 kvar och man vinner pengar om man hamnar bland dom 30 bästa. Så jag säger till om jag vinner nge.

I am legend

Jag och Sofia va på bio idag. Vi såg I am legend. Och den va väl sådär jag trodde ärligt att den skulle vara bättre. Den var lite sorglig men man började faktiskt tänka. Leva som sista människan på jorden. Jag skulle ta mitt eget liv. Han hade ju i och för sig en hund och när den dog så försökte han ta sitt liv. Men jag skulle inte kunna leva med bara en hund som sällskap.

Vandra i mörkret

När jag gick hem från Sofia så kom jag tänka på en sak som en sa till mig för länge sen. " Det är mörkt ute är du inte rädd ? " Jag vet inte om jag någonsin svarade på den frågan för det var så chockad jag blev. I hela mitt liv så har jag varit och vandrat ensam i mörkret. Jag tycker att det är skönt att gå ensam när det är mörkt. Det är så jag känner och det är skönt att utsidan av världen är likadan som insidan av mig. Jag har liksom hela livet gått ensam och famlat i mörket. Gått och letat efter ett ljus. Och aldrig har jag hittat något. Inte förens jag träffade dig. Det är fortfarande mörkt och det är fortfarande ensamt. Men jag kan se ett ljus långt borta där du står och räcker ut en hand. En dag kommer jag nå dit och då hoppas jag att du känner som jag när jag håller dig i min famn. Sofia du är den bästa vän någon kan ha och jag älskar dig mest av allt.

Ny mobil

Idag var det en hemsk dag i skolan. Börjar dagen med so, sen engelska. Vi kolla på film på båda så det var inte så jobbigt men fan vad trött man blev. Dagen fortsätter sedan med tyska. Det är lite av våran chill lektion. Vi gör absolut ingenting. Det är rätt så skönt. Sen har vi lunch svenska och no. Så jag antar att dagen inte var så jättehemsk men den känndes otroligt lång. Kul att sluta klockan tre på en fredag liksom men jag överlever det med. Sen kommer vi till hela poängen med inlägget. Kanske inte så jätteintressant vad jag har haft för lektioner idag kanske.
När jag kom hem från skolan så blir det lite chill framför Smallville. Sen så ringer farsan och säger att han hade sett att det var rea på en mobil som jag hade kollat lite på. Varför inte tänker jag så jag drar till Huddinge och inhandlar mobilen. Inte världens bästa kanske men det är ungefär vad jag hade råd med och jag tycke att jag behövde en ny mobil.

God Morgon

Första morgonen jag faktiskt orkar skriva. Jag har alltid ett hemskt morgon humör och brukar alltid ligga kvar i sängen alldeles förlänge vilket oftast leder till att jag kommer försent. Det spelar ingen roll när jag går och lägger mig. Jag är ändå alltid jättetrött klockan sex halv sju på morgonen. Men idag är jag ändå glad. Syrran kommer ikväll och sen så kommer också den efterlängtade helgen. Imorgon så får man äntligen sova hur länge man vill ! :D
Det måste faktiskt vara världens skönaste känsla att få sova på morgonen. Förutom lycka och kärlek kanske men det vet jag inte hur de känns.
Men nu ska jag fortsätta att göra mig iordning. Man vill ju inte komma försent den enda dagen man är uppe i tid. Uppe med tuppen som folket säger ;)


RSS 2.0