Egypten

Tänkte bara berätta att klockan 4 imorgonbitti så är det utgång och hela familjen drar till Egypten. Jag tar inte med mobilen så de e ingen idé att försöka ringa eller skicka sms. Jag landar på arlanda igen runt sjutiden den 4:de augusti de e alltså en måndag och de tar kanske en timme eller något att komma hem och slå på mobilen men sen så är jag fri fram till skolan börjar med ett litet besök från kunsin och ett besök från morsans gamla kompis och hennes dotter.
Glöm inte sakna mig nu bara ! <3

Det känns som jag e dålig på uppdatering

Som många vet så är jag inte speciellt bra på att skriva på bloggen. Men jag hoppas på att det kommer bli ändring på de när skolan börjar. Men det är inte bara bloggen som jag är dålig på att uppdatera. Det känns som jag har tusen sånna här saker som jag aldrig uppdaterar. Som playahead, hur ofta är man inne där ? I för sig så har jag loggat in varje dag senaste tiden men då loggar jag bara in och ser om nån har skrivit något och loggar ut direkt efter. Sen har jag bilddagbok också och hur bra är de när man inte ens har nån kamera ? Nu har jag tagit syrrans kamera och lagt upp lite bilder men hur länge gick det sen senaste gången jag la upp bilder ? 2-3 månader ? Inte så kul för folk att kolla då kanske ? Jag måste verkligen bli bättre på de här ! Så ni får påminna mig att ta med kameran och uppdatera alla sidor jag har !
<3

Nynäshamn

Nu är jag precis hemkommen från en dag i Nynäshamn. Blev lite skakis på vägen dit att jag satt på fel buss men jag kom till rätt ställe till slut. Jag spenderade dagen med Sofia och det blev lite shopping och ett par nya skor. Vi trallade runt lite grann och sen så blev vi hämtade av några killar som bjöd oss på thai. De blev dock ingen mat för min del. Jag har ju mina komplex plus att man va lite illamående från båten. Pojkarna klagade på att båten hade ju stått still men jag menar den guppar ju ändå. Efter måltiden så skulle vi dra till Freja och så skulle killarna bjuda oss på öl. Men Melvin (tror jag han hette) hoppade ur bilen och drog till en polare och sen så skulle Michelle (jag vet stakars kille) ställa bilen hemma hos sig så att han skulle kunna dricka. Så de blev Sofia jag och Jacob. Vi satte oss vid ett bord men sen så skulle vi kolla vart Sofias föräldrar va nånstan. Påvägen tillbaka till Freja mötte vi Jacob som skulle iväg och "hämta" något. Så då va alla killarna borta och jag satte mig en stund senare på bussen för att komma hem.


Sry

Vill bara säga förlåt för tidigare inlägg ni behöver inte läsa det. Jag behövde bara skriva ner lite tankar och till er som har frågor så kommer jag nog inte besvara dom. Det kanske är en person här i världen som vet vem jag snackar om och hon kan få veta ni andra kanske kan gissa men jag tänker inte berätta något ;)


Sjukt

Jag snackade med en kille idag som jag gillade för ett tag sen. Ett bra tag sen. Och dom saker han sa påverkade mig. Jag fattar inte varför. Har jag fortfarande känslor för honom eller vad ? Asså de här är sjukt här har jag gått i över ett år och snackat om hur mycket jag inte gillar hans stil (ni som vet vem jag pratar om fattar varför) att jag inte är kär i han och hela baletten. Har jag bara ljugit för alla och mig själv ? Är jag verkligen över honom ? Han kommer tillbaka från ingen stans och påverkar mig. Jag antar att de är hans första intryck på mig som gör att han fortfarande är den gulliga killen som betedde sig som en gentleman. Men han har inte visat den sidan sen dess. Han har nog förändrats utan att jag kan se de. Men att han fotfarande kan säga något och att jag blir ledsen för det. Jag fattar inte varför. Jag gillar ju en annan kille och då borde man väll ha kommit över ? eller ?

Trasig mobil igen

Jag glömde nämna i mitt senaste inlägg att min mobil har gått sönder igen. Trejde gången med samma fel. Så jag har övertalat farsan att han ska ringa sony eriksson för att klaga lite. Vi alla vet ju hur mycket han gillar att göra de. Sen så hoppas jag på pengarna tillbaka eftersom man får reklamera om det har varit samma fel tre gånger under ett år. Och jag har inte ens haft min mobil ett halvår. Den har ärligt varit inne lika länge på lagning som jag har haft den. Men men sånt är livet. Och eftersom jag ska fortsätta vara duktig och skriva korta inlägg så ska jag sluta nu.
Ha de gött

RSS 2.0