Jag har mycket att jobba på

Det verkar som att de e en hel del som jag har missat att fixa på bloggen. Fick en komentar och då märker man ju att jag har glömt att ändra färgen på texten så den syns inte så bra :P Haha men om jag minns rätt så e de ganska långt ner i koden så de orkar jag inte fixa nu. De e inte så svårt men orkar inte läsa alla koder.

De har inte hänt så mycket i mitt liv senaste tiden. Har mest shoppat julklappar och grejjer. Syrran e hemma och de e alltid lika roligt så vi ska ha lite mys och baka julgodis och sånt ida.

Sen höjdpunkten of my life ! Jag ska träffa Sofia idag ! :)
Har typ inte sett henne på aslänge känns de som  så de ska bli urkul ! Thihi älskar dig mest gumms ! <3

Jag fixade lite till

Jag hittar fortfarande inte hur man ska flytta headern men jag fixade lite annat. Som svart bakrund och vit text m.m. Sen så kom jag på att jag vet inte hur man byter färg på dom där de står permalink, kommentarer almänt och vad de nu står. Sen så när man trycker på kommentarer så försvinner headern och lite grejjer. Så om ni har lite tips att kom med när de gäller designa blogg så skriv gärna. (har märkt att blogg design inte riktigt är min grej)

puss och kram skummbanan


Omgjord blogg

Jag hade lite tråkigt i helgen så jag fixa och trixa lite med bloggen. Tycker att det blev jätte fint :) Vem gillar inte dessa snygga japaner liksom ? :O
Jag vet att jag gillar dom iaf :P

Jag försökte få headern att sitta i mittten men de funka typ inte för mig om nån vet hur man gör så säg till.

Jag ska kanske försöka lite nu för jag har lite halv tråkigt :P

Senaste

Senaste tiden så har jag mest sprungit runt på stan och vart i skolan. Har börjat umgås med Sara och Evelina och Daniela riktigt mycket nu och de e fett med skoj. Älskar hela saras stil btw så vem vet jag kanske blir en liten mini sara som springer runt bakom henne med samma kläder och e typ värsta svansen XD Haha men de hoppas vi inte på. Inte för att jag inte skulle kunna ta kläderna men de e ju inte så roligt för sara kanske :P

Haha jag vet inte riktigt vad jag snackar om nu men de e sugoi.

Har hittat praktikplats på kaphal i gallerian så om ni åker in till stan nån tisdag eller torsdag så titta in och säg hej ;)

De va väl allt tror jag
Puss och hej leverpastej :P


Kanske ska börja blogga mer

Jag har hört att de inte är så många som läser min blogg eftersom jag bloggar så sällan. Jag vet inte om de e sant eller inte för jag har inte kollat hur många besökare jag har. Bryr mig inte rikitigt eftersom jag bloggar mest för min skull. Och anledningen till att jag inte bloggar lika ofta nu är för att jag har bättre saker för mig än att sitta vid datan och blogga liksom. Bloggen är inte mitt liv.
Men de e ju alltid trevligt med besökare så jag får se om jag orkar lägga in något inlägg när jag ändå sitter vid datan

Haha askul

Måste säga att de e en askul Japan som börjat snacka med mig och han ville att jag skulle skriva om honom så jag hoppas att de här räcker. Han heter Yuuichi för alla nyfikna och han är kind of lite pervers vill ni veta mer så fråga.

puss och kram

föresten har modevisning den 11/12 ring om ni vill komma :P


RSS 2.0