Kaffe

Ni vet att man hela tiden hör "drick inte kaffe de är inge bra" och sånt. Men stämmer det verkligen. Folk säger att om man dricker en latte om dagen så går man upp x antal kilo på ett år, tänderna blir gula och så vidare. Eftersom jag gillar kaffe så lyssnar jag inte på sånt. Och ni som läser de här och också gillar kaffe, när nån säger nått sånt där till er tänk då på att kaffedrickare löper 66% mindre chans att ta självmord. Så jag säger gula tänder skitsamma jag kommer iaf inte hoppa framför tåget ! :P


En vecka

Nu har jag då gått i skolan en vecka och hitils så trivs jag bra. Vi var på kläd- och sko utställning i fredags med klassen. Fast dom höll på att göra om så klädutställningen var stängd så vi kollade bara på skorna och sen lite på mössor och dockhus. Det var en ganska mysig dag och några utav skorna 60-tal ? Ja, tack !


Snabbt

Idag fick vi sy på industrimakinerna. Jag har aldrig sytt på en sån förut och jag måste säga att det var ganska svårt. Det gick snabbt. Det var också ganska mycket grejer när man skulle trä tråden men jag tror nog att det kommer sitta sen.

Imorn skulle vi ha haft en föreläsning om ledarskap men den blev instäld så vi ska till nordiska och kolla på kläder och skor istället. Så lite senare idag så ska väll jag tralla iväg för att köpa mig matsäck. Hoppas bara att det har slutat regna tills dess.

Ha de gött <3

Lektioner

Idag hade vi då våra första lektioner. Jag har väl inte riktigt fått något intryck av lärarna eller lektionerna än dock. Det var mest att få böcker betygskreterier och sånt. Men jag gillar våran bildlärare hittils. Hon var väldigt energis och pratade om allt och inget. Imorn ska vi också ha våran första hantverklektion och ska då börja med våra väskor ! Det var en lite jobbig dag ida och imorn börjar vi 5 över 8 ! :O Men sen så har vi håltimme i tre timmar så det borde väl inte vara allt för jobbigt men kanske lite långtråkigt eftersom det inte är nån idé att åka hem på den rasten. :/ Men nu ska inte jag tråka ut er något mer så ha de gött och ät nått sött ! <3

God natt redan ?

Jaa de blir ju tidigt imorn då jag börjar 20 över 8 så jag hade faktiskt tänkt att gå och duscha lite för att sen krypa ner i sängen. Tänkte bara önska er alla en riktigt god natt :P

<3

Andra dagen

Nu har jag pratat lite med dom flesta i klassen och hitils är det ingen som inte är potentialt vän-matrial. Alla har varit trevliga men jag har ju fortfarande inte haft något längre samtal med folket. Det är några som jag har pratat lite mer med och Adeline verkar riktigt trevlig. Det var hon jag skrev om igår jag vet inte om jag skrev med namn.

Det vi gjorde idag var att gå värsta promenaden. Sen picknickade vi lite och sen så tog vi tuben till gamla stan och traska till slottet och kollade på utställningen. Den va inte så mycket att ha det var mest manväskor men ändå bättre utflykt än dom med våran gamla skola. Jag menar kolla på väskor ! NICE !

Sen kom jag hem med värsta värken i fötterna efter våran riktigt långa promenad så jag satte mig lite i soffan och så tog jag ett fotbad. Jag har fortfarande lite ont men de borde förhoppningsvis försvinna tills imorn då våra första lektioner börjar. HJÄLP !

Om en stund så kommer några kompisar till mamsen så jag ska kanske gå ner och se om hon behöver hjälp med något.

Ha de gött <3


Skolfin

Just nu håller jag på att göra mig iordning innan skolan men jag har ett stort problem. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ! Det känns som kläderna är lite viktigare nu när typ hela klassen är mode intresserad. :S Men aja jag hittar säkert nått. Nu måste jag fixa lite till :P

Ha de gött <3


När jag ändå e på g

När jag ändå håller på att skriva så kan jag ju berätta att jag gick förbi stuvsta pizzeria och köpte mig en sallad. Jag har inte ätit sån själv men jag har hört att dom ska va goda så jag ska ta med mig den imorgon på picknicken. Jag hoppas att det kommer att bli en mysig dag imorn. Jag ska sluta klockan tre och de e väl inte så jätte tidigt men vi ska ju på väskutställning som jag sa förut och så ska vi få våran första designuppgift. Det är nått konstigt när jag ser fram emot en skoluppgift. Speciellt att de e en utflykt. Håll tummarna för att jag tycker att de e kul :)

Ha de gött <3

Det är nu det ska börja ?

Jaa de e väl nu jag ska börja skriva så att fingrarna blöder. Hela sommarn har jag ju sagt "när skolan börjar"
Nu har ju skolan börjat så då ska jag väl börja blogga på riktigt. Inte för att jag tror att de kommer hålla en sekund men man kan ju alltid försöka.
Jag skulle vilja göra om min blogg också men jag är inte sådär supersmart på just sånna koder så jag tror inte riktigt att jag kommer att klara det själv så om ni känner någon (eller själv är sugen) som kan hjälpa till så säg gärna till.

<3

Första skoldagen !

Nu är äntligen första skoldagen avklarad. Ni anar inte hur nervös jag har varit. Men den gick fint. De va bara information och sånt men våra mentorer verkade bra iallfall och de e ju på plus. Sen träffade jag en trevlig tjej också. Som va från Gävle ! Hon har alltså dialekt. LOVE IT ! Jag sällskapade henne till hötorget där hon skulle möta morsan sin och på den korta biten lyckades vi bestämma att vi ska mötas utanför skolan tillsammans.

Imorgon så blir det väskutställnig på kungliga slottet ! :) Mycket bättre än skolans tråkiga utflykter till Sundbygård. (Hoppas jag har ju trots allt inte vart där än)

Som extra grej i det här inlägget så tänkte jag göra som så många andra bloggtjejer före mig har gjort. Jag tänkte lägga ut min alldeles första DAGENS OUTFIT ! ! !
Jag säger bara njut som in i helvete.  


Juste jag tänkte berätta en till sak om nya klassen. Dom som känner mig vet att jag har varit lite osäker för hela den här bara tjejer grejjen men det är faktiskt så att vi ...bam...bam...baaaaaammm... HAR EN KILLE I KLASSEN ! :O
Jag har dock inte snackat med han än men han har finskt efternamn så han måste ju vara underbar ! :P Eller ? XD

Pingis i världsklass

Imorse (inatt) ställdes klockan på 4. Jörgen Persson mot Wang Hao. Kina mot Sverige. Jag skämtar inte när jag säger att det var första klassig pingis. Wang Hao klassad som världsetta. Jörgen Persson 34 i världen. Det blev jämt. (11,9) (11,9) (9,11) (11,7)(11,9) Wang försökte sno en boll (lyckades inte) men Jörgen snodde ett set. 42-årige Jörgen Persson mina damer och herrrar !

<3


Sorgligt för Kallur

Det blir ingen final för Susanna Kallur då hon fick en kanonstart och kom för nära första häcken och inte hann lyfta på benet. Ett ganska otäckt fall men allt gick bra. Även fast hon blev väldigt besviken på att vara i en så bra form och inte få tävla i finalen. Sorgligt, sorgligt.

Inte för att jag var vaken men...

Nån gång runt fyra inatt avlöpte starten för triatlon. Svensken Lisa Nordén gick det tydligen dåligt för i simningen men stark som hon är så lyckades hon komma från en dålig 46:a start till 18 plats. Inte så bra placering men jag måste medge att det är stark gjort.
Tummen upp till Johan Wissman som gått till semifinal och slog sitt årsbästa på försöket.
Nu e de bara hålla tummarna för Kallurs semifinal. Och Musses final. Som körs senare idag. (13.40 och 15.15)
De får man inte missa !

<3

Läst mkt ?

Jag har kommit på att jag har nog läst en hel del i sommar. Jag har inte tänkt så mycket på de men nu när jag har läst lite mer än två böcker på två dagar så kom jag på att det är inte första gången det händer i sommar. Jag har hamnat i nån sjuk läsperiod och när vi va på bibblan för tre veckor sen och hyrde 6 böcker fick jag för mig att jag måste läsa alla innan de e dags att lämna tillbaka dom på tisdag. Dock så struntar jag i en bok eftersom det är en uppföljare och jag inte har läst den första så det ser bra ut för mig att hinna. Men det är ju inte små böcker heller den med mest sidor va ca 600 sidor och med ganska liten text. Med aktiviteter på dan så tog de sex dagar. Väldigt ointressanta nyheter. Jag e inte så snabb på att läsa :/

<3

Nästa steg ?

"Dopa fötterna. Botox i tårna"

Tjejkväll

Hade tjejkväll igår. Riktig lyckad faktiskt lite sorgligt farväl på slutet dock men någons idé att träffas typ var tredje månad låter toppen tycker jag sen så träffas vi förhoppningsvis en del ändå så jag ska kanske inte va så ledsen. :P
Eftersom nästan hela gänget var med igår så går jag inte in på några detaljer kul att läsa vad man själv har gjort liksom. :P


Lite uppdatering

Tänkte skriva ett litet inlägg om vad som har hänt dom senaste dagarna också. Jag har nästan fått ett liv. Jag e lite stolt faktiskt i Lördags och Söndags kväll blev det promenad med Erica. (som tydligen läser min blogg) Hej hej. Sen igår Måndag va de då om jag inte minns helt fel. Så va jag inne i stan en sväng med morsan och kolla så att jag hittar till min nya skola som börjar om två veckor. (HJÄLP) Där blev det också ett par jeans som jag verkligen behövde (lite dyra dock). Sen senare på dagen så skulle morsan klippa sig så då följde jag med och kolla på för att sedan bestämma klipptid själv. (Ville ha lite råd på om jag skulle färga eller permanenta eller nått) Så det blir bara klippning på måndag om ni vill komentera att det blev vackert så vet ni vilken dag. Sen idag så blev det en till sväng till stan. Kussen kom till centralen för att senare åka vidare hem och så snäll som jag är åkte jag in och sällskapa henne tills hennes tåg kom. Sen så blev det ett par mjukis till gympan jag förmodligen kommer ha i skolan. Tummen upp för mig. :)

<3

OS

Jag har inte riktigt hängt med så mkt som jag trodde att jag skulle göra men jag måste bara säga att jag tycker verkligen synd om Håkan Dahlby (eller hur han stavas). Kom till OS med hopp om medalj och sen så skjuter han sin sämsta serie på 4 år och missar finalen med en duva. Man ser i alla intervjuer att han står där och försöker hålla tillbaka tårarna. Stackars liten !


Så meningslöst

Jag har en känsla av att resten av mitt sommarlov kommer bli skit. Jag har redan börjat oroa mig inför skolan och får panik när jag tänker på att om typ två veckor börjar jag ! :O Sen så har jag också panik för att mina kompisar (dom flesta iaf) börjar innan mig så dagarna innan kommer jag sitta ensam hemma ingen att prata med och inget annat att göra än oroa mig för att jag skulle hamna i en dålig klass eller något.
Nu har ju OS börjat också så då blir de väl en hel del innesittande framför TV:n dom närmsta två veckorna. Men man vill ju se hur de går. Lite synd att Sarah Sjöström inte gick vidare. Hon tappade krutet helt i slutet och kom inte bättre än sexa även fast hon ledde innan vändningen. Sen så har ju Sveriges herrlag slagits ut i simningen också så inte så bra start där kanske. Men bättre start var de för Lassi Karonen i rodd. Sen så vann ju Sveriges tjejer mot Argentina men inte med lika mycket som väntat men dom har ju nu chansen att gå vidare. Hoppas bara på att dom tar den. :P 

På tal om ringa

Jag glömde berätta att jag har en ny mobil ! :) och eftersom jag vet att dom flesta av mina kompisar inte är lika intresserad av sånna grejjer som jag så ska jag inte gå in på för många detaljer. De blir ju inte så kul att läsa då :P

<3

Tråkig dag

Jag beslutade mig för att skippa stan eftersom det ser ut som om himlen kan bryta ut i regn när som helst. Fast nu börjar ändå vädret bli lite bättre men jag känner mig ändå seg så de ska bli skönt att få sitta inne och se en film eller något. Även fast de e de enda jag har gjort dom senaste dagarna, men de har ju inte vart väder till något annat. Jag har ju lite nya filmer nu också så om de e nån som känner för att komma över och ta en titt med mig så e de bara att ringa ;)

<3

080808

Dagen för alla 08:or ! :) Hahaha.
De händer ganska mycket grejer ida faktiskt. De e väl OS-invigning också om jag inte är helt ute och cyklar. Men dom stora grejerna (för oss som inte gillar sport) händer inne i stan. De e fullt ös medvetslös där inne idag. Funderar lite på att ringa nån och se om vi ska ta oss in dit. Även fast de säkert e smockat med folk.
Det som e tråkigt e bara att de inte är så fint väder och sen så e kussen kvar här också så om jag ska in så får de bli efter hon har åkt men de skulle säkert inte blivit tidigare även om hon inte vart här käkar väl middag hemma och sen så får jag se hur jag gör beroende på vädret. :P


Hemma igen

Tänkte bara berätta att jag har kommit hem från Egypten nu. Egentligen så kom jag hem i förregårkväll. Men eftersom huset har stått lite halft om halft öppet för gäster när vi va borta så hade vi lite folk här när vi kom hem. Mammas kompis och hennes barn från Jönköping åkte igår men kusinen och Ann är kvar här tills på fredag och de blir väl inte så mycke skrivet när dom är här så jag får väl ta och berätta hur jag hade de i Egypten och så sen.

Ha de gött <3

RSS 2.0