Tunnelbanan

Jag fick tag på farsan så nu har jag en mobil med batterilucka också. Men de va inte de jag tänkte skriva om. Jag tjuvlyssnade på några på tunnelbanan och de fick mig att tänka på något.

Dom snackade om killes tjej som flyttat till USA men han ville inte åka och häsla på för att han skulle nån annanstans och kolla på fotboll.
Tjejen: Vadå så fotboll är viktigare än kärlek ?
Killen: JA !
Sen så va de något om att nån tjej hade kommit och skrikit Elfsborg eller va de va något sånt.
Killen: Hon blir utslängd direkt
Tjejen: Du tycker inte att du överdriver lite ?
Killen: Nej, jag springer ju inte in i en synagogga och skriker kristendom, eller till nån som ber mot mekka. Det är religon.

Sjukt eller vad ? :O


Stand up

Tjena tjena ikväll ska jag med familjen på stand up. Kul kul.
Har dock inga planer under dagen förutom att jag ska åka och hämta batterilocket till min mobil. Om farsan svarar nån gång jag har ingen aning om vart jag ska.

Ni har mitt nummer om de e något, puss puss <3

Tråkdag

Jag har verkligen inte gjort nånting idag och de e ju väldigt tråkigt kollade på superhero movie och den va väll kanske inte världens bästa. Inget jag rekommenderar att se men om ni gör de så är mitt råd att innan du sätter på den ta en titt på spiderman. Annars fattar man ingenting.

Jag borde verkligen ta tag i mitt liv har inget för mig på dagarna, sitter hemma och tänker att de där ska jag göra efter jag duschat. Eller kanske ska sminka mig först. Äta lunch kanske. Och sen allt va de e så är dagen slut och man har inte gjort nånting.

Aja, ska kanske inte klaga. Men jag måste säga att de skulle vara roligt med en promenad eller något ikväll så om ni har lust är de bara att ringa. <3

Lov

Måste säga att de e underbart med lov. Idag har jag varit i Skärholmen med syrran och sen så åkte vi till kungens kurva och kolla på skor och sen tog vi bilen och körde vidare till mummu och vaari.
Det blev by the way två tröjor och en mössa för min del och kalaset gick på 170kr bra pris tycker jag. :)

Till middag idag kokade jag ihop lite gnochi eller hur de stavas och gorgonzolasås. Det blev väll sådär, fick lite bråttom eftersom syrran skulle iväg och träna. Hon stack precis så jag har inga planer inför kvällen. Lutar lite åt prommenad va ju ute och gick igår och de va mys. Träffa lite (en) folk som man inte träffat på länge och bara gå och snacka. Blev pyttelite skvaller men jag hoppas på att få höra mer sånt under lovet.

Thihi <3

Hummer

I helgen så va de hummer som gällde. Vi var med hela familjen nere i hunnebostrand. Orkar inte riktigt skriva va vi gjorde där så om ni är intresserade får ni ringa och fråga.

Jag har föresten inga planer för lovet som om ni har tråkigt så är de bara att ringa.

Ha de gött <3

Nyheter

Lite snabb information.

13,14 och 15 nov - gymnasiemässa
11 dec - öppet hus

och jag har ont i fingret jävla nålar som alltid ska stickas ! hatar industrimaskinerna !

Modevisning ?

Fick sms från en kompis som jag inte har umgåtts med på ett tag som frågade om jag ville följa med på modevisning. Ett självklart ja ! Berättar mer sen när jag har alla detaljer = typ efter.

Shopping

Idag så gick jag Daniella, Sara och Evelina förbi en söt liten butik på väg hem till skolan. Framtidsantiken hette den. Supersöt. Dom hade lite elvis och prylar från 60- till 70-tal och lite andra tal med men kanske mest 60 och 70 :P Så för mig blev de ett halsband och en ring.

Skulle bara berätta de ha de gött <3

Barbie

Idag hade vi våran temadag och jag måste säga att sy barbie-kläder är mycket jobbigare och svårare än man tror. Det blir inte bättre att man är livrädd för Tilde som hettsar upp sig över tiden. Asså jag kommer förmodligen drömma mardrömmar om henne inatt. Hon klippte helt ärligt av tummarna på barbie-dockan och sen ångrade hon sig och tejjpa fast dom igen. Och det var väl dagens ämne. Alla pratade om det. OOPS liksom.

Vi hann inte riktigt klart, men våran utställning är inte förens på torsdag så jag hade väll tänkt att kanske ta lite bilder och lägga upp sen. Kanske inte på bloggen men på bdb.

Ha de gött <3

Oj oj oj

Nu har det gått alldeles för lång tid mellan inläggen här borta. Jag har haft en del för mig det blir att jag kommer sent hem efter skolan och sen så har internet krånglat en del men nu ska ni få en liten uppdatering på mitt liv.

Vi har fått uppgift i skolan att göra en barbie-kollektion. Skit kul ! :)

Och sen så har jag också köpt en ny mobil. Idag :) Det var en skitbra försäljare så nu har jag två mobiler. En med comviq där behåller jag gammla nummret sen så en med 3 och de nya nummret till nya telefonen är 0761-800461 så nu e de bara att ringa på ;)

Och för att inte trötta ut er alldeles för mycket så får de räcka för stunden tack och hej leverpastej ;)

RSS 2.0