Snart skola

Jag ska alldeles strax promenera till tunnelbanan för att ta mig till skolan men jag hade tänkt att uppdatera bloggen lite.
Igår var det volleyboll som gällde och det gick riktigt bra för mig faktiskt. Fick in några smachar (hur de nu stavas) och jag lyckades till och med få in ett block på morsan ! :O Hur jag lyckades blocka på 2.40 vet jag inte :P
Hmm... vad har mer hänt då ? Jag har sämst minne kommer inte ihåg nånting så det där får nog bli hela inlägget.

Ha de gött <3

Gympa imorn

Imorn har vi gympa. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra med de. Vi har ingen stans att byta om och ingenstans att duscha. De e lite hemskt. Sen så är det typ en mil till stället där vi ska va. Jobbigt värre, men jag får försöka överleva det. Vi har rolig gympalärare så de kanske är värt de.

Men nu tänkte jag fixa iordning mig inför sängen. God natt alla där ute ! <3

Håltimme

Hade underbar håltimme idag. Tre timmar vad gör man då ? Jo, man tar med Adeline och Tahmineh och så åker man till plattan. Shoppar lite på gina. (dock är jag pank och hade inte råd med något men Adeline köpte två underbara klänningar) Sen så är det marknad. Jag diggar det ! Haha internt skämt, ingen fattar. Skitkul mat och godis från olika länder lite annat också, riktigt kul. Sen så åker man tillbaka till skolan för att avsluta dagen med tråkig svenska.

Puss och hej leverpastej.

12 timmar skola

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag har bara duschat och ätit. Vi hade fikaförsäljning och det gick bra. Många tror att de inte går att tjäna pengar på neése café men det går. Vi fick faktiskt slut på kaffet och gick och köpte ekonomi varijant på ica. E-xtra märket och hällde över det i burken för att de skulle se lite finare ut.
Hade en riktigt rolig kväll, när man är trött så är allt roligt. Sen så har ju jag och Evelina lyckats skämma ut oss för alla ettors föräldrar (mest jag) Vilken rektor tror att man kan komma på ett smart svar på en sekund efter 12 timmar i skolan ! :O
Fast jag ska inte överdriva jag var bara där 11 och en halv timme. Sen så gav jag mig själv en liten rast och gick och kolla in en underbar affär ett kvarter från skolan. HARLEY DAVIDSON ! Jag säger bara my god !

Nej nu ska jag hoppa i säng. Ha de gött och sov sött ! <3

Tjena alla glada

Jag sitter i skolan just nu vi ska ha fika samla ihop till klasskassa så vi kan åka på klassresa i trean :)
Så jag sitter uppe på fjärde våningen med Moa och Tahmineh och vi fixa en egen hemsida. Dock lite tråkig eftersom vi inte har några bilder i skolan med det blir förhoppningsvis bra tillslut  ! :)
Skriver in vad den heter sen

Ha de gött tills dess ! <3

Hemma idag

Jag orkade verkligen inte gå till skolan idag och det ledde till ett stort bråk med både morsan och farsan. Eller det var väl kanske inte så jätte stort eftersom jag inte ens orkade bråka med dom. Men farsan gick sedan med på att jag skulle stanna hemma fast han verkar väldigt sur på mig. Jag menar han har inte snackat med mig sen dess. Han sa inte ens hej när han kom hem från jobbet. Inte en enda komentar om att jag satt framför tv:n. Ingenting. Han bara vägrar att snacka med mig. Vet inte om det är bra eller dåligt men vi får hoppas på det första.

Är sjuk

Jag vet inte om det är för att jag är deppig eller vad det beror på men jag känner mig riktigt dålig. Jag har jätte ont i huvudet sen så har jag också ont i halsen. Halsen har jag altid ont i så de skulle jag nog kunna överleva med jag menar vem behöver andas ? Men de där med huvudet de kan ju bero på att jag funderar på händelser oh grejjer fast jag vet inte. Funderar allvarlig på att va hemma från skolan imorn. Men morsan lär ju aldig gå med på det. Om jag bara kunde prata med henne få henne förstå. Men det skulle aldrig fungera. Jag vet ju hur många kompisar jag har som inte ens ser när jag är nere och förstår och då umgås jag med dom mycket mer än morsan.

Klarar inte av det

Jag klarar typ inte av att äta hade lika mycket svårigheter med frukosten idag som igår. Det brukar ta tid när jag ska äta frukost jag har alltid haft svårt för det men inte såhär. Det har aldrig varit så här svårt. Och jag som tycker att jag borde vara hungrig. Jag åt frukosten igår klockan 9 kanske och sen så käkade jag lite sallad på kvällen. Jag vet inte vad som händer. Jag mår illa och har ont i huvudet och magen, hela kroppen kanske ? Det är som en rejäl baksmälla bara det att jag inte kan minnas att jag nån gång under gårdagen hade roligt. Hela dagen spenderades i stort sätt i sängen.

Jag har vart med om det här så många gånger förut det borde inte påverka mig lika mycket längre. Ändå så gör det de. Jag orkar inte.

Jag ska försöka gå till skolan iaf så jag måste göra mig iordning, även fast det blir osminkat och samma toffs som jag somnade i igårkväll men jag behöver kläder så vi hörs.


Jag vet inte om jag orkar

Jag är ganska nere jag orkar bara inte. Varför bryr jag mig, de e ju inte ens så att jag e kär ? Eller ? Hur fan ska man veta alla dessa dumma saker ? Jag pallar bara inte. Vill börja igen men varför ? Jag har två gamla beroenden som sitter vid ytan och gnager ska jag börja igen på grund av dig ? Har typ inte ätit på hela dan orkar inte känner inte för att leva. Vet inte hur jag ska göra. Ska försöka skola imorn. Har redan gått många år i samma tillstånd hoppas ingen ser, vet eller drar upp det till ytan.

Gårkvällen

Just nu sitter jag ganska trött uppe på mitt rum. Det blev en rolig kväll igår. Först hade vi gäster och det var väl kanske inte så jätte roligt så jag försökte ringa runt lite till förstärkning eller någon som kunde rädda mig helt enkelt. Fick tag på Sofia som ville sova här så runt niotiden så drog jag ut för att möta henne i c och plocka ihop hennes grejjer.
När det var klart så gick vi till stuvsta c igen och som alltid så var de helt dött. Tänkte väl dra hem till mig, men på vägen ser vi vilka ? Ann-sofie och Erika, med två killar, en av dom va Patte ! :O Aldrig träffat snubben men jag vet ungfär vem det är. Dom hade med sig något roligt som jag snodde :$ thihi
Sen så säger vi hejdå till dom och så fortsätter vi promenaden hem till mig och vem kommer körandes om inte robban ? Självklart så hoppar vi in i bilen och så får han köra runt oss lite. Sofia går och träffar lill-gurra så jag och robban satt och väntade i bilen. Fick se hans tatuering, asså de e HETT !  ! !
Jaa, de va väl min kväll robban körde hem oss och vi körde lite singstar och efter de somnade vi fort som fan.
Sen så får man självklart sms från tele2 klockan 8 på morgonen och så e de omöjligt att somna om ! :@
Man blir lite lack på de men men.

Puss <3

Mitt inlägg försvann

Blev lite konstigt med jag glömde skriva men mitt inlägg innan de försvan kanske kan skriva om det men de va så ointressant och jag tror ingen bryr sig ska duscha och sen se hur jag gör.

Before school

Jag glömde skriva att i måndags eller i tsidags så såg jag han den där Musse. Han e gammal brottare och nu håller han på med nån ny kampsport som e helt ökänd. Han var också med i Jonas och Musses religon. Det kanske säger er något som gick i min gammla klass. Han har också väldigt speciella öron. Och det här är helt ointressant information för han är typ inte ens så speciellt känd. Men det roliga var att jag såg en "kändis" på väg till skolan. Jag kan säga det att de hände aldrig på väg till kungis !

<3


dagens inlägg

Jag hade bara två lektioner idag men ändå så började man 08.35 och slutade 14.20. Långa lektioner alltså. Men roliga. Bara hantverk. Så vi hade första mönsterkonstruktionen idag och jag måste bara säga att det verkar krångligt ! :O Men ändå lite kul så får hoppas att det kommer att gå bra till slut.
Jag ska väl inte slösa allt för mycket tid framför datan utan gå och göra lite läxor och sen kanske om jag hinner och orkar så hade jag väl kanske tänkt att ladda upp lite bilder på bilddisen :P
Puss och kram skummbanan <3

Senaste

Yttligare en dag i skolan har gått. Vet väl inte om det är det roligaste kanske måndagar och onsdagar har vi bara teoretiska ämnen och eftersom det var måndag idag så var det lite halv segt. Vi fick också nytt shema igen men från vad jag kan se så är det bara ett salbyte så det är ju inte så mkt att hissa eller dissa där.
Vad mer har hänt ? Jo, vårat internet har börjat krångla igen så jag kanske inte skriver som utlovat om det blir för jobbigt. Jag är ganska lätt irreterad nu för tiden. Igår tex när jag satt och gjorde läxorna (brev i svenska och engelska) så blev jag så sur att jag fick dämpa min agretion på att hugga ved. (pappas förslag)
Ja det var väl allt tror jag. Ha de gött så kanske jag skriver imorn om ni har tur :P

RSS 2.0